Nem háború és ellenség keresés kell

2019. július 29. 19:45

A magukat illiberálisnak nevező diktátorokat állítsuk meg!

2019. július 29. 19:45
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Európában szövetségesekre, partnerekre, barátokra van szükségünk. Hogy megvalósíthassuk mindazt, amit a kampányban vállaltunk, ahhoz nem háború és ellenség keresés kell. Éppen ellenkezőleg: tárgyalni, együttműködni, kompromisszumot keresni és néha mosolyogni, sokkal inkább célravezető. Európa rombolóit, a magukat illiberálisnak nevező diktátorokat pedig közösen állítsuk meg!
Én ezért fogok tenni. A képen David Sassolival, az Európai Parlament elnökével hivatalos és nem annyira hivatalos fotózáson”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2019. július 30. 12:14
A "nagyon is" művelt Dobrev kisasszonynak: az "illiberalizmus"-nem diktatúra...!
gyaloggos
2019. július 30. 09:44
CSAK a címet olvastam el, és már röhögök! Gyurcsányné folyamatosan harcról, küzdelemről, csatáról beszél, és ilyen címmel írt egy akármit! ccccc!
fogas paduc
2019. július 30. 09:27
Klárika ! Magadat kellene már megállítani. És még azt mondják, hogy a női politikusok bölcsebbek a férfiaknál. De lehet, hogy a Klárika a szabályt erősítő kivétel, meg a Botmixerin, meg az Annácska is. Viszont, ha ennyi a kivétel, akkor már nem is szabály a szabály.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2019. július 30. 09:11
Bulgáriát és Magyarországot is kifosztották Dobrevék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik