Írásos esetleírás

Kenderesi: Hibáztam, de nem zaklattam senkit sem

2019. július 28. 16:43
Egy koreai táncosnő fenekéhez ért a magyar úszó, aki írásban számolt be az esetről.

Mint korábban megírtuk, a dél-koreai rendőrség szerint a magyar úszó szexuálisan zaklatott egy 18 éves nőt egy kvangdzsui éjszakai bárban, emiatt 10 napig nem hagyhatja el az ázsiai országot. A Magyar Úszó Szövetség megvárja az ügy hivatalos vizsgálatát, mielőtt döntene a fiatal sportolóról.

A vb vasárnapi zárása után Kenderesi Tamás nyilatkozatot adott ki a történtekről, amit közösségi oldalára is posztolt: „Szombat éjszaka, egy szórakozóhelyen a mellékhelyiségből visszafelé haladva a táncparkett felé, hozzáértem egy ott dolgozó, koreai táncoslány fenekéhez. Meg sem álltam mögötte, egyetlen, talán meggondolatlan mozdulatot tettem, ami miatt az érintett lány komolyan megharagudott, és feljelentést tett ellenem” – írta, jelezve, „megértve a helyzet komolyságát, teljes együttműködést tanúsítottam mindvégig”.

„A rendőrségen közölték, hogy az esetről a biztonsági kamera felvétele rendelkezésükre áll, igaz, ezt nekem nem mutatták meg. Ezek alapján őszintén bízom abban, hogy igazolást nyernek a szavaim. Úgy gondolom, nem követtem el semmilyen súlyos vétséget, azt viszont meg kell értenem, hogy megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amely a helyi értékrend alapját képezik. A történteket sajnálom, a koreai lánytól szeretnék elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam, de a szexuális zaklatás vádját teljes mértékben visszautasítom” – fogalmazott az úszó.

A teljes poszt itt olvasható.

(MTI, Mandiner)

Összesen 354 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hajnali 3h-kor kifejezetten erényesek a koreai táncoslányok.

Ungár Peti a momentumos fiúkat #metoozta meg egy-két sör hatására a sátruk kis köreiben. Vagy a kis köreik sátrában. Van, hogy nem találkozik a kereslet meg a kínálat, de mint tudjuk törekedni kell rá..

Ungár Peti a momentumos fiúkat #metoozta meg egy-két sör hatására a sátruk kis köreiben. Vagy a kis köreik sátrában. Van, hogy nem találkozik a kereslet meg a kínálat, de mint tudjuk törekedni kell rá..

"adott volna a srácnak egy pofont és a dolog el van intézve."

Vagy egy telszámot..

A csaj gondolom hajnali 3h-kor már nagyon haza akart menni egy laza masztira. Aki 3h-ig nem kell el, annak Piaf bár!

Amikor egy nő riszálja magát félmeztelenül az nem szekszuális zaklatás?

Elkovette azt a hibat hogy fizetes nelkul tobabbment, a csaj meg most ily’modon akarja megtudni a szamat...
No viccen kivul orulhet hogy nem vmi arab orszagban tette ahol ki is vegeznek

Jelentem Koreában minden a legnagyobb rendben van. Ezt onnan
lehet tudni, hogy egy női segg megfogása rendőrségi ügy.

A félmesztelen/hiányos öltözető nő az kulcsinger. Különösen egy
tesztoszteronhuszárnak. Az egész a lehúzásra megy. Feloldva
az örök paradoxont úgy kurválkodnak, hogy közben szűzek
maradnak.

Nálatok a nyóckerben bizonyára így működik......Gyuri barátom.

A táncoscsaj tud egyáltalán úszni?

"Sehol nem fogdoshatsz meg táncoslányokat, mert kiverik a fogadat, és kidobnak."

Amerikában no touch van, plusz 20..30 USD a touch. Fogkiverés igen ritka.

az van, hogy ez szexuális zaklatás.

de az egy csöppet visszás, hogy a mandiner közönsége csak háborodik fel rajta, ha ugyanezt egy menekült követi el, mert akkor "a migránsok megerőszakolják a lányainkat"

tisztában vagyok azzal, hogy úgy háborodtok fel a migránsokra, hogy nem ismeritek a tényeket, ezért is kommenteltem. úgyhogy a többi ételeket értetlenkedőnek is üzenem:
amikor ti arról olvastok, hogy migránsok erőszakoskodtak, az az esetek túlnyomó többségében fogdosást jelent.
pl. a svéd statisztikák azért olyan rosszak, mert abban a kenderesi-féle erőszak is ugyanúgy szerepel, mint egy sokkal súlyosabb eset.

a tanulság nem az, hogy a migránsok jók, hanem hogy nem feltétlen rosszabbak mint kenderesi.
illetve hogy nézzetek utána a propagandisták állításainak, mert az igazság általában árnyaltabb

Most hallottam, hogy másfél éve a koreai popegyütesek egyikének, a Shinee-nak valamelyik tagja került Kenderesihez hasonló helyzetbe. Az matarészegen elesett és egy táncoslány vállába próbált kapaszkodni. Viszonylag sokáig tartott, míg megúszta a dolgot némi arculatvesztéssel.
Kenderesinek azért rosszabb a helyzete, mert ő ráadásul külföldi- akikkel a koreai bűnüldözőszervek egészen aljas módon szoktak eljárni. Volt pár éve egy ügy, ahol egy koreai pár veszekedett,a fickó elkezdte gyepálni az élettársát. Egy amerikai turista odaugrott és leszerelte az agresszív fickót. Ezek után a nő jelentette fel, és hetekig tartott mire egy enyhébb büntetés után el tudta hagyni az országot...

Országa válogatja. Tájékoztathatták volna a fiukat, hogy arrafelé meddig lehet elmenni a 'kapcsolatfelvétellel'.

Esetleg egy lendületes pofon.

ha te nem gondolod azt, hogy a menekültek miatt megsokszorozódnak a szexuális zaklatások európában, akkor nyilván nem neked szól az üzenetem, szóval nem értem, hogy minek problémázol.
a mandiner telis tele van olyanokkal, akik ezt gondolják. konkrétan az én fenti kommentem is kapott két olyan választ, ami kijelenti, hogy "a migránsok erőszakolnak".

a kérdésedre azért nem válaszoltam, mert álságos, és te is meg tudod válaszolni egy egyszerű kereséssel. a kormánypropaganda zaklatós migránshíreinek túlnyomó többsége fogdosásról szól:
https://duckduckgo.com/?q=migr..+szexu%C3%A1lis
köztük a hírhedt kölni zaklatások is.
https://mandiner.hu/cikk/20160..

na, erről beszélek. azt hiszitek, hogy kölnben bárkit is megerőszakoltak a szó klasszikus értelmében.

pedig a kölni zaklatás pont ugyanúgy fogdosásból állt, mint kenderesi ügye.
(meg rablásból, de az már nem a zaklatás része)

Pontosan. Amikor nekem fogták meg a fenekem kéretlenül, hátrafordultam és lekentem egy pofont. Vagy a társaságunk egy férfi tagja tette meg. Vagy ha magányos, félős a hölgy, akkor tegye meg a biztonsági őr. Ez az ellenértéke egy fenékfogdosásnak. Súlyos aránytévesztés hatóságilag és nyilvánosan meghurcolni valakit ezért!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés