Vörös köd

2019. július 27. 09:23

Ha jól belegondolunk, ezt a végül is a klímaváltozással magyarázott riadót már jó néhány évtizeddel, ha nem évszázaddal ezelőtt be lehetett volna vezetni.

2019. július 27. 09:23
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Ha jól belegondolunk, ezt a végül is a klímaváltozással magyarázott riadót már jó néhány évtizeddel, ha nem évszázaddal ezelőtt be lehetett volna vezetni. Nyugat-Európa szalonkommunistái, akiket mostanában zöldeknek és liberálisoknak titulálnak, már hosszú idő óta készítik elő a terepet földrészünk kiárusítására. Az első világháborút követő időszak kitűnően megfelelt a világ más tájairól elzavart kommunistáknak, hogy beágyazódjanak a nyugati kényelembe. Párizsban, Berlinben, Bécsben és még számtalan más nagyvárosban telepedhettek le az akkor már a keletre küldött Lenin szervezte Szovjetunió barátai. A haladó, felvilágosult és ateista baloldal.

Az élet minden területén ott voltak. Az iparban, a mezőgazdaságban, sokan a tudományokban és a művészetek izmusaiban. Nemcsak divat volt, hanem egyenesen jól jövedelmező foglalkozás is kommunistának lenni. A szégyenteljes, az első világháborút lezáró békediktátum aztán kialakította azokat a frontvonalakat, amelyek meghatározták nemcsak Európa, hanem a világ egészének mozgásmódját. A nemzetközi szocializmusra válaszul létrejött a nemzeti szocializmus.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thefzj
2019. július 27. 11:53
- SORREND - - felvilágosodás - Immanuel Kant 1784-ben Mi a felvilágosodás? "az ember kilábalása maga okozta kiskorúságából."(mármint az istenhitből) - SAJÁT VÁLASZ - - az Isten megtagadása,a lélekkel rendelkező "isten teremtménye",az ember, "fölvilágosult" ateista lefokozása a legfejlettebb állattá ( egyébként-ha az ateista tudomány szerint számtalan sok világegyetem létezik,akkor az ateista tudomány a világegyetemek egyikére vonatkoztatva végtelenül kicsi) - francia forradalom - 1789 - ateista,szekularista - párizsi kommün - 1871 - ateista - marx szerint az első kommunizmus - októberi szovjet bolsevik forradalom - 1917 -ateista - a valódi kommunizmus,nemzetközi szocializmus - hitleri nácizmus,nemzeti szocializmus,(válasz a kommunizmusra) - 1933 - pogány NNA,EZT HOZTA A "FELVILÁGOSODÁS" ( és akkor a gender elméletet még kihagytam) :D
matykox
2019. július 27. 11:26
Világos, a liberinternáci fölfogásnak az egész klíma-buli is csak egy eszköz. Hazudnak, ahogy szokták!
kunfia
2019. július 27. 09:43
Most az jövedelmez jól,ha valaki Viktorpárti ánusznyaló. De mi lesz velük,ha egyszer győz az igazság?
Pelso j.
2019. július 27. 09:28
A fejedben..... Viszont az emberek többségének fejében nincs köd, nagy bánatodra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik