Október 13. lesz a nagy nap

2019. július 26. 16:09

Kampányra fel! Gyertek velünk!

2019. július 26. 16:09
Kerpel-Fronius Gábor
Facebook

„Október 13. lesz a nagy nap.

Tavaly nyár óta erre készülünk, mindent elkövetünk, hogy a lehető legtöbb városban olyan együttműködések jöjjenek létre, amelyek alkalmasak arra, hogy a jelenlegi Fideszes városvezetést leváltsák.

Olyan együttműködések, amelyek nemcsak a választási győzelemre alkalmasak, hanem az adott település választás utáni vezetésére is.

Személyes célom, hogy győzelemre segítsem a Momentum budapesti polgármesterjelöltjeinek kampányát, így
Déri Tiborét Újpesten
Havasi Gáborét Budafok-Tétényben
Soproni Tamásét a Terézvárosban
Pikó András polgármesterjelöltét, aki függetlenként indul a Józsefvárosban,
és ígéretemnek megfelelően támogassam, lehetőleg győzelemre segítsem az előválasztáson győztes Karácsony Gergely kampányát.

Ferencvárosban először Jancsó Andrea előválasztási kampányát segítem - de bármi lesz az előválasztás kimenetele, a győztes számíthat a támogatásomra a rendes választáson.

És természetesen igény szerint a vidéki jelöltjeink is számíthatnak rám. Holnap reggel például éppen Bajára megyek Nyirati Klára polgármester-jelölttel közös utcafórumot tartani.

Célom, hogy az önkormányzatok tevékenysége nemcsak a jelenlegi nevetséges szintnél, hanem minden korábbinál átláthatóbb legyen.

Csak ez adhatja vissza az emberek bizalmát az önkormányzatokban, csak így kerülhetnek a választók abba a helyzetbe, hogy rendelkezzenek a megalapozott döntéshozatalhoz szükséges információval.

Erről, a Momentum által ajánlott és a Momentumos vezetésű önkormányzatokban bevezetendő átláthatósági csomagról fogok a kampány során beszélni.

Úgyhogy: kampányra fel! Gyertek velünk:)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. július 27. 22:47
Nehéz eldönteni, hogy melyik a Momentum legkártékonyabb ,legellenszenvesebb tagja .Kempler is harcban van az első helyekért.
Anonymtalan
2019. július 27. 16:50
Te kerepelő gázboiler! Te már senki vagy, már főpolgármester-jelölt-jelölt sem vagy. Azt is elbuktad méghozzá nagyon. Vonulj vissza a sarokba, ahonnal a Nyomentum előszedet!
Vén Csataló
2019. július 27. 09:10
Nehogy már bármiféle hatalom is kerüljön ilyen KFG-féle magyargyülölö alkoholista trógerek kezébe!
IV. Fawkes
2019. július 27. 09:01
Hányadék. Okádék. Szarkupac.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik