Ferencvárosi Momentum

2019. július 23. 17:14

Puzsér Róbert
Facebook

Keserűen értesültem arról, hogy Donáth Anna végül mégis a német politikusnőre szavazott, aki mindjárt megértő nyitottságáról biztosította az illiberális Lengyelországot és Magyarországot.

„Néhány napja itt ünnepeltem az ocsmány alkukkal szembeszálló Donáth Annát, miután bejelentette: nem támogatja a német kancellár barátnőjének Európa élére állítását, őt ugyanis senki nem választotta meg, és az Európa-politikájáról sem tudni semmit. Keserűen értesültem arról, hogy Donáth Anna végül mégis a német politikusnőre szavazott, aki mindjárt megértő nyitottságáról biztosította az illiberális Lengyelországot és Magyarországot.

Eközben a Momentum a Ferencvárosban szisztematikusan ragasztgatja át a négyszer négy centis matricáinkat, ami csak azért nem a legpitiánerebb műveletük, mert ugyanebben a Ferencvárosban, ahol országosan is a legerősebbek, lila színüket sietve zöldre cserélték. A Momentum identitásának eddig egyetlen biztos pontja volt: a lila szín – három plusz szavazatért azonban ezt is büszkén eldobják. Még csak az kéne, hogy Újpest-szurkolóknak nézzék őket! Ugyanebben a Ferencvárosban tíz körömmel ragaszkodnak a polgármesteri pozícióhoz a parkolási maffiát leleplező Baranyi Krisztinával szemben, miközben szó nélkül veszik tudomásul, hogy a lassan törpepárttá zsugorodó MSZP a nyerhető kerületek felében[!] állít polgármester-jelöltet. Miért nem a Belvárosban, Zuglóban vagy Újbudán indulnak? Miért nem a parkolási maffia jelöltjeit szorítják ki ahelyett, hogy arra a civilre indulnak rá, aki egész Budapesten a legtöbbet ártott a Fidesz-MSZP parkolási maffiának? Ez nem centrumpolitika.”

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/152066

Ajánljuk még a témában