Cigarettás dobozon láthatta viszont saját amputált lábát egy férfi

2019. július 18. 16:11

A 60 éves férfi lábának képét beleegyezése nélkül rakták rá a dobozra.

2019. július 18. 16:11

Egy cigarettás dobozon látta viszont saját amputált lábát egy férfi Észak-Franciaországban - írta a BBC. A hatvan éves albán származású férfi sokkolónak nevezte az észrevételt. A dohánytermék dobozán a kép mellett az a felirat volt, hogy „a dohányzás eltömíti az artériákat”. 

A Metz városában élő férfi ezen már csak azért is megdöbbent, mert mint elmondta a lábát nem a dohányzás miatt veszítette el, hanem egy 1997-es albán merénylet következtében.

A képet egyébként a férfi fia vette észre először, amikor tavaly Luxemburgban vásárolt egy doboz cigarettát. Elmondása szerint rögtön ráismert apja lábának képére, mert egyedi égési sérülések és sebhelyek voltak rajta. A család úgy hiszi, hogy a képet egy helyi kórházban készíthették, amikor azt vizsgálták, hogy kaphat e műlábat.

Meglehetősen szokatlan az Európai Unióban, hogy valaki egy cigarettás dobozról lássa viszont saját magát úgy, hogy erre semmilyen engedélyt nem adott” – mondta Antoine Fittante a férfi ügyvédje. Fittante hozzátette: „ügyfelem úgy érzi, hogy elárulták és megsértették a méltóságát, amikor a dobozokon látta viszont saját képét – be kell ismernünk, hogy ez nem lehet túl kellemes.

A férfi ügyvédje a kórháznak is írt, – hogy derítsék ki, hogy szivároghattak ki az intézményből a képek – illetve az Európai Bizottsághoz is fordult, hogy térképezzék fel az ügy hátterét.

Képünk illusztráció.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. július 20. 15:57
Az én nyugdíjam felét is rá lehetne tenni egy cigarettásdobozra Boros Lalyos letüdőzte. Remélem lesz füstszűrő neki a krematóriumon, már csak a globális felmelegedés miatt is.
atila68
2019. július 19. 11:20
Metz híres albániai város. Ja, nem. Mi a hír?
Géza Kékazég
2019. július 18. 22:19
A neten kering Raszputyin formalinban megőrzött 30 centis hímtagjának képe. Az ő leszármazottai is perelhetnék.
zakar zoltán béla
2019. július 18. 21:14
AmputálT agyú mULTIK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik