Megfélemlítik az összefogás mellett elkötelezett magyarokat Kárpátalján

2019. július 15. 18:57

Szándékosan megpróbálják összemosni a magyar képviselőket a valódi csalókkal –​ írta a KMKSZ ifjúsági szervezetének elnöke.

Dobsa István, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség ifjúsági szervezetének elnöke bejegyzésében úgy fogalmazott: „Mai nap a Nagyszőlősi járás több településén, köztiszteletben álló személyek ellen rendeltek el házkutatási parancsot, akik nyíltan elkötelezték magukat az összefogás mellett és magyar képviselőjelölteket támogatnak. A vád választási csalás. Szándékosan megpróbálják összemosni a magyar képviselőket a valódi csalókkal. Az egyik ilyen település Szőlősgyula. Az esetet hatalmas felháborodás követte miután tömegesen érkeztek a helyszínre helyiek és a közeli települések lakosai, ezzel is demonstrálva tiltakozásuk a felhozott vádak ellen. A KMKSZ az elmúlt 30 évben mindig tiszta és átlátható politizálást folytatott, és az UMDSZ-el közösen teszi ezt most is! 
Ezért nagyban elítéljük az ehhez hasonló intézkedéseket, melyek sokkal inkább a megfélemlítés, mintsem az igazságszolgáltatás eszközei!”

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/151659

Ajánljuk még a témában