Szüntelenül zajlik a kereszténység megcsúfolása

2019. július 15. 07:20

Kincses Krisztina
Vasárnap

Az életünk minden területére kérdés nélkül behatolni kívánó gender-ideológia most már nemzetünk értékeit is ki akarja sajátítani.

„Hogy az LMBTQ közösséget éri hátrányos megkülönböztetés?

 
Elég csak sóhajtaniuk egyet ahhoz, hogy bárki, aki saját meggyőződése és identitása miatt nem hajlandó eleget tenni hóbortjaiknak, büntetés elé nézzen.
 
És jelen esetben az a végtelenül abszurd helyzet állt elő, hogy most majd a ruhakölcsönző tulajának kell védekeznie a hagyományokat megóvni akaró magatartása és keresztény identitása miatt. 
 
Tegyük fel a kérdést: kit ér most hátrányos megkülönböztetés? Egy embernek azért kell a hatóságok előtt fellebbeznie, mert a hagyományos magyar népviseletet – melynek saját múltja, történelme, hagyománya van – nem hajlandó kölcsönadni egy transznemű személynek? És a ruhakölcsönző keresztény identitásával ki fog foglalkozni, azzal, hogy az ő identitásával igenis ellentétes ez a cselekedet? Az LMBTQ-nak semmi köze a magyar néphagyományokhoz, nem része a magyar örökségnek. Úgy tűnik, az életünk minden területére kérdés nélkül behatolni kívánó gender-ideológia most már nemzetünk értékeit is ki akarja sajátítani.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/151616

Ajánljuk még a témában