A DK egy hét alatt felvette a párt zászlót!

2019. július 14. 14:39

Janiczak Dávid
Facebook

Ettől függetlenül, mi, ózdiak továbbra is egységben kívánjuk képviselni a lakosságot az ózdiakért és Ózdért!

„Ezt írják: »A Demokratikus Koalíció az elnöksége döntése alapján mégsem tudja nevét adni a polgármester jelöléséhez széleskörben köztudott korábbi neonáci megnyilvánulásai miatt.«

Mi is történt? A Fidesz-KDNP megijedve az ózdiak összefogásától, a pártzászlók letételétől, egészen az országos médiáig sietett, pártszócsőként használva a közszolgálati televíziót és rádiót. Előhozták azt a 10 éves fotót, amin 22 évesen egy Hitlerre hasonlító királdi férfival vagyok látható, ezzel azt sugallva, hogy annak a kornak a szellemiségével szimpatizálnék, de ez nem igaz. Ezt a témát az országos sajtóban megannyiszor kiveséztük, így többet a Fidesz szegényes fegyvertárából érkező támadásokra reagálni nem kívánok!

Sajnálatos módon viszont ezen médiatevékenységeknek egy magát modern, széleslátókörűnek beállító párt is felült és a Fidesz kottájából játszva nem támogatja tovább az ózdiak egységét. 

Ettől függetlenül, mi, ózdiak továbbra is egységben kívánjuk képviselni a lakosságot az ózdiakért és Ózdért! Mi, akik leraktuk a párt zászlókat, a Jobbik, MSZP, DK, LMP, MMM zászlajait, komolyan gondoltuk és nem vesszük fel újra, mert civilként, pártoktól függetlenül kívánjuk a város helyi érdekeit érvényesíteni az Önkormányzatban! 

Az Egyesületünk jelöltjei nem változnak!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/151601

Ajánljuk még a témában