Híveire bízná von der Leyen támogatását a DK

2019. július 12. 12:24
Megszavazni vagy sem? - így hangzik a párt kérdése.

Konzultációt kezdeményezett a Demokratikus Koalíció azért, hogy európai parlamenti képviselői támogassák-e Ursula von der Leyen megválasztását az Európai Bizottság elnöki posztjára.

Ursula von der Leyen jelölése, illetve annak támogatása vagy ellenzése az Európai Bizottság élére, komoly fejtörést okoz sokaknak. Nekünk is.  Ezért sincs még döntés nálunk a DK-ban sem, hogy miként szavazzunk jövő kedden. Folynak a megbeszélések és a viták a DK elnökségében. Ezért miközben mi folytatjuk magunk közt a vitát, online szavazást is indítunk” – írják.

 

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hazudnak. Már eldöntötték.

Így akarják azt feloldani, hogy egyrészt a V4 javaslatára lehet jelölt, másrészt mégiscsak sok szempontból baloldali nézeteket vall. Így nem kell állást foglalniuk, kiírják az oldalukra, hogy ez lett az eredmény (nem hivatalos, tehát írhatnak bármit, úgysem lehet ellenőrizni), és ekkor még veregethetik a vállukat, hogy ők mekkora demokraták.

A végén az lesz, hogy ők tojták az Ursulát.

:-))

Vereség fiúk.

Egy nap te hányszor regisztrálod újra magad?
X

Megy az EP-ben a rombolás ezerrel. Párt és ideológiai harc minden mennyiségben. Továbbra is az a véleményem, hogy fel kell számolni az EP-t, mert előbb vagy utóbb szétverik az Európai Uniót.

"Kiszállnak Macronék von der Leyen mögül? – Megszólalt a Momentum képviselője
http://www.atv.hu/belfold/20190712-kiszallnak-macronek-von-der-leyen-mogul-megszolalt-a-momentum-kepviseloje

Nevetséges, hogy egy bukott miniszterelnök pártvezér és a felesége akarja megmenteni az EU-t. A vagyonszerzésükről már nem is beszélve.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés