Szegedi Fidesz: Újabb bűncselekmény árnyéka vetül a szegedi városházára

2019. július 11. 10:32
A Mars téri bódék 2009-es elbontása is jogtalan lehetett.

A parkoló ügyében hűtlen kezelés miatt született elsőfokú ítélet után újabb súlyos bűncselekmény árnyéka vetül a szegedi városházára - jelentette ki a Fidesz szegedi alelnöke.

Tápai Péter azt mondta, a szegedi városvezetés 2009 decemberében Mars téri kereskedők százait tette tönkre azzal, hogy eldózeroltatta az árusító bódéikat. A közelmúltban készült új szakértői vélemény szerint jogtalan volt a bódék elbontása, ezért felmerül a gyanúja, hogy a város vezetői 5 és 15 év közötti büntetési tétellel fenyegetett költségvetési csalást követtek el – tette hozzá a politikus.

Amennyiben igaza van a szakértőnek, akkor Nagy Sándor alpolgármester és Mózes Ervin címzetes főjegyző hazudott arról az Európai Uniónak, hogy a terület per- és tehermentes - közölte az alelnök. Tápai Péter hozzátette, a Mars téri piac története Botka Lászlóék „embertelen és arrogáns hatalmának szimbóluma lett”, bizonyítja, hogy „mindenkin átgázolnak annak érdekében, hogy céljaikat elérjék”.

(MTI)

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Éppen csak kétszer évült el."

Nem évült el. Az elévülési idő 12 év.

Borka négy mszp-s helyet átadott Gyurcsányinak. Állítólag mind a négy nyerő helyen volt és régóta híven dolgoztak Botkának.
Mit tudhat Gyurcsányi Botkáról?
Mit fognak ehhez szólni a szegediek?

Szerintem is felborzolja a szegedi kedélyeket.

A szegedi eset miatt az MSZP meggondolhatná, hogy erdemes- e atszavaztatni a híveit? Ha most indítana egy saját, független, erős kampányt jobban járna, mint az összefogással.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés