Járóka Lívia magányossága

2019. július 10. 09:27

Botond Bálint
Magyar Nemzet

Amikor a magyar ellenzék képviselői a kormánypártiak bizottsági pozíciói ellen szavaznak, akkor abban az értelemben viselkednek „európai” módra, ahogyan azt a liberálisok elvárják tőlük.

„Ebben a három emberben két különböző forradalmárgeneráció testesül meg. Dobrev Klára, akinek európai parlamenti (EP) alelnöksége a bolgár kommunista párt hatalmas sikere, ahogy egy kommentelő fogalmazott, rátapintva a lényegre, a már intézményesült, harmadik generációs forradalmár ideáltípusa. A forradalmár unokája egyszerre gazdag, befolyásos, és bejáratos minden olyan titkos társaságba, amelyet a nemzetek meggyengítésére és a szegények és a középosztálybeliek kifosztására hoztak létre más gazdag emberek. Cseh Katalin és Donáth Anna a fegyver- és táskahordozók generációjához tartozik, együgyű lelkesedésük határtalansága nyitotta meg előttük a karrier útját. Ők igazi mamelukok, bármikor képesek a liberális doktrína bármely passzusát belemondani egy mikrofonba, és azt sem fogják soha észrevenni, hogy Dobrev Klára udvarhölgyei csupán. De ettől nem lesznek veszélytelenebbek, nem okoznak kevesebb kárt, és nem szabad semmilyen formában megsajnálnunk őket. Ők sem fognak soha senkit megsajnálni és megkímélni. Mindig a rendelkezésre álló leghatékonyabb és legbrutálisabb eszközzel fognak támadni minket.

Jelen pillanatban, üdvözült mosollyal azzal foglalatoskodnak, hogy a magyar nemzeti pozíciókat minden eszközzel meg­gyengítsék az EP-ben. Azokban a választópolgárokban, akik rájuk szavaztak, talán fel sem merül, az ország megítélésében mennyit számít az, hogy az ellenzék miként a viselkedik a nemzetközi színtéren. Magyarország ellenfeleinek mindig van hét-nyolc pluszszavazata, és ezek a magyar szavazatok a magyar viszonyokat nem ismerőknek legitimálják is a magyarellenes álláspontokat. A nyugati liberálisok is ugyanannyira szörnyűséges szerzetek, mint a magyarok, ők is elértek a rombolás végső állapotába, de nyíltan ártani az országuknak, az országuk intézményi képviseletének még nem mernek. Azért, mert a szavazóik megbüntetnék őket ezért. Az Európai Parlamentben, még ebben a döntéshozó testületben is elfogadott volt, hogy a nemzeti érdek felülírja a pártérdeket. A magyar liberálisok voltak az elsők, akik, ha azzal illették őket, büszkén viselték a hazaáruló jelzőt. Amikor a DK, a Momentum, az MSZP képviselői, mert a Jobbikot még ott sem veszik komolyan, Járóka Lívia ellen és a fideszes képviselők bizottsági pozíciói ellen szavaznak, akkor abban az értelemben viselkednek „európai” módra, ahogyan azt a liberálisok elvárják tőlük. Dobrev Klára ezért lehetett az EP alelnöke, mert teljesen megbízható, a megbízói teljesen bizonyosak lehetnek benne, hogy soha semmikor nem fogja képviselni a magyar nemzeti érdekeket.

Ritkán lehet ennyire megbízni valakiben a nyugat-európai politika érdekdzsungelében.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/151390

Ajánljuk még a témában