Járóka Lívia magányossága

2019. július 10. 9:27

Botond Bálint
Magyar Nemzet
Amikor a magyar ellenzék képviselői a kormánypártiak bizottsági pozíciói ellen szavaznak, akkor abban az értelemben viselkednek „európai” módra, ahogyan azt a liberálisok elvárják tőlük.

„Ebben a három emberben két különböző forradalmárgeneráció testesül meg. Dobrev Klára, akinek európai parlamenti (EP) alelnöksége a bolgár kommunista párt hatalmas sikere, ahogy egy kommentelő fogalmazott, rátapintva a lényegre, a már intézményesült, harmadik generációs forradalmár ideáltípusa. A forradalmár unokája egyszerre gazdag, befolyásos, és bejáratos minden olyan titkos társaságba, amelyet a nemzetek meggyengítésére és a szegények és a középosztálybeliek kifosztására hoztak létre más gazdag emberek. Cseh Katalin és Donáth Anna a fegyver- és táskahordozók generációjához tartozik, együgyű lelkesedésük határtalansága nyitotta meg előttük a karrier útját. Ők igazi mamelukok, bármikor képesek a liberális doktrína bármely passzusát belemondani egy mikrofonba, és azt sem fogják soha észrevenni, hogy Dobrev Klára udvarhölgyei csupán. De ettől nem lesznek veszélytelenebbek, nem okoznak kevesebb kárt, és nem szabad semmilyen formában megsajnálnunk őket. Ők sem fognak soha senkit megsajnálni és megkímélni. Mindig a rendelkezésre álló leghatékonyabb és legbrutálisabb eszközzel fognak támadni minket.

Jelen pillanatban, üdvözült mosollyal azzal foglalatoskodnak, hogy a magyar nemzeti pozíciókat minden eszközzel meg­gyengítsék az EP-ben. Azokban a választópolgárokban, akik rájuk szavaztak, talán fel sem merül, az ország megítélésében mennyit számít az, hogy az ellenzék miként a viselkedik a nemzetközi színtéren. Magyarország ellenfeleinek mindig van hét-nyolc pluszszavazata, és ezek a magyar szavazatok a magyar viszonyokat nem ismerőknek legitimálják is a magyarellenes álláspontokat. A nyugati liberálisok is ugyanannyira szörnyűséges szerzetek, mint a magyarok, ők is elértek a rombolás végső állapotába, de nyíltan ártani az országuknak, az országuk intézményi képviseletének még nem mernek. Azért, mert a szavazóik megbüntetnék őket ezért. Az Európai Parlamentben, még ebben a döntéshozó testületben is elfogadott volt, hogy a nemzeti érdek felülírja a pártérdeket. A magyar liberálisok voltak az elsők, akik, ha azzal illették őket, büszkén viselték a hazaáruló jelzőt. Amikor a DK, a Momentum, az MSZP képviselői, mert a Jobbikot még ott sem veszik komolyan, Járóka Lívia ellen és a fideszes képviselők bizottsági pozíciói ellen szavaznak, akkor abban az értelemben viselkednek „európai” módra, ahogyan azt a liberálisok elvárják tőlük. Dobrev Klára ezért lehetett az EP alelnöke, mert teljesen megbízható, a megbízói teljesen bizonyosak lehetnek benne, hogy soha semmikor nem fogja képviselni a magyar nemzeti érdekeket.

Ritkán lehet ennyire megbízni valakiben a nyugat-európai politika érdekdzsungelében.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szimbolikus, hogy a "fasiszta" és "diktatórikus" Fidesz küld roma származású képviselőt (illetve az előző ciklusban fogyatékkal élőt is) az EP-be, míg a hihetetlenül "európaiaknak" bolgár és magyar kommunisták leszármazottai jutnak...

Válaszok:
pollip | 2019. július 10. 10:03

Ez a két liberális nő olyan sok, hogy hamarosan a frakciojuknak is elegük lesz belőlük, nem csak nekünk.

Hazugságra építik a kommunikációját, hiszen nem vagyunk EU ellenesek, viszont azt szeretnénk, ha jobban működne.

Hej, ha a lottóötösöm lenne ilyen biztos, elmehetnénk a nyereményből egy jót fröccsözni!

Már vártam ezt az "érvet". És nem kellet csalódnom.

Kösz, Grosv!

Kedves olvtárs!

Én szívesen polemizálók velem egyet nem értőkkel, de van egy pont, ami már túlmegy az úriemberségen. Az, amikor a családomat sértegeti valaki, ráadásul ismeretlenül.

Nem akarok hosszas fejtegetésekbe kezdeni, legyen elég ennyi: a családom kifejezett elszenvedője volt a kommunisták rémuralmának.

Ha szabad kérnem, a család sértegetésétől - ahogy eddig is - tekintsünk el a jövőben. Azt már megszoktam, hogy engem minősítgetsz, de őket ne vádold olyasmivel, amitől még a sírjukban is vérig sértődnek.

Üdv!

Köszönöm, hogy kifejtetted. Félreértettelek.

Járóka az erkölcsi győztes.

Te kiket tartasz kommunisták leszármazottainak, ha már előjött ez a kifejezés? Egyáltalán, kiket tartasz kommunistáknak mai, vagy visszamenőleges értelemben?

Azt is mondhatnánk, hogy
a budapesti liberális zsidó származású magyarok
kiszorították
a vidéki konzervatív, cigány származású magyart.

Ennek nagyon komoly következménye lesz az érintett pártok hátországában is: a cigányság és a nem-liberális zsidóság egyaránt kifarol a baloldali tömörülések mögül. Erre mérget vehetnek.

Most majd lehet szídni a fideszt, hogy cigány szavazatokkal erősödik. Igen: és olyan zsidók szavazataival, akik nem szeretnék, hogy a világ arab migránsai a Dohány utcában lövöldözzenek, és akik szerint a Pride nem kongruens Mózes törvényével, mint ahogy a botmixer sem a gyermekáldás gondolatával.

De arra mérget vehetnek, hogy a többségi magyar szavazók fokozódó undorral fordulnak el tőlük az őszi szavazásnál. Azt sem tudom elképzelni, hogy a Jobbik szavazóbázisnak ezek után még lesz gusztusa felsorakozni az összefogók mögött. Jakab Petiéknek vége.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés