A HVG egy intoleráns, fasiszta kígyófészek – állítja Gombperec, a hídlakó, a HVG tudományos lütyőkapitánya

2019. július 9. 22:38

Prof. Ford Fairlane
Tutiblog

„Nem mi állítjuk ezt, hanem a rideg valóság, maga a tudomány. Mert akinek birtokában van a szűk marokkal mért, belvárosban ültetett tudás, az könnyedén átlát a szitán: mindenki az, aminek az ellenkezőjét állítja magáról. Ha valaki dühösen rángatja az illiberalizmus kerítését (vö. lebontaná), az illiberális. Csak tagadnak, elhazudják a valóságot – néha maguknak is füllentenek. Ezek alapján, ha maradunk a szigorúan vett tudományosság talapzatán, akkor a HVG szerkesztősége tulajdonképpen nem más, mint szánalmasan kompenzálni igyekvő bunkó nácik gyűldéje.

Történt, hogy Gomperec, a hidegló, az SZDSZ egykori vas- és ifjúgárdistája elővette a szegény ember dialektikáját és fogalmazást sziszegett a HVG című nemzetiszocialista kiadvány jobb sorsra érdemes pixeleire, nyilván még a vasárnapi sajnálatos események hatása alatt. Az írásműben elismétli azt a rendkívül primitív – általa tudományosnak tartott – módszertant, amely szerint sosem zörög véletlenül a haraszt.

Tehát és összefoglalva: akinek nem tetszik a Pride, az egy buzi!

Gombperec, a hídlakó azt a rendkívül forradalmi és roppant eredeti tételt fogalmazza meg, hogy akinek nem tetszik a Pride, az látens homár. Ez a logika pont ugyanolyan sziklaszilárd alapokon áll, mint a libsizmus híveinek összes tézise, hiszen nyilvánvaló, hogy aki undorral fordul el a kapros tökfőzeléktől mások előtt, az otthon, titokban kétpofára zabálja azt. Valószínűleg ezt nevezik négy fal közötti tökfözelék paradigmának a piros, szív alakú ágy szélén ülve hazánk legtudósabb kobakjai.

Szóval akinek nem tetszik a Pride, és ennek képes hangot is adni, az egy buzi! Méghozzá egy jókora buzi. Egy hatalmas, szőrös, gumibugyis, szopóálarcos buzi. Ráadásul látens buzi, aminek magyar megfelelője a lappangó buzi. A lappangó buzi meg az, amelyik imádja a faszt, de úgy tagadja meg önmagától, ahogy leszbikusok (morodoskodó nörfik – a szerk.) a női bájt.

Ezek szerint a vasárnapi, mindenféle mozgóképes anyagokon látott fennforgásokat úgy lehet elmesélni, hogy ott lappangott a buzija a kordon másik oldalán, és azért üvöltött, mert faszt követelt.

A tudomány az tudomány, menjünk végig, milyen lehetőségeket tár fel előttünk e évezredek bölcsessége során kiérlelt tudományos tan!

  • Elsősorban meg kell állapítanunk, hogy a HVG egy intoleráns, fasiszta kígyófészek, mert toleránsnak, antifasisztának és embernek hazudják magukat. – Magára valamit adó demokrata többet a kezébe ne vegye ezt a mérget!
  • A földtányér azért melegszik, mert éppen lehűl. – Ne is foglalkozzunk vele, nevessük ki Greta Thunberget meg a többi, pont az ellenkezőjét sikonygató idiótát!
  • Steinter Kristóf azért vegán, mert imádja a húst (akinek áthallásai támadtak, az buzi – a szerk.), és gyűlöli a zöldségeket. – Ezentúl kizárólag Németh Szilárd fúziós pacalját fogyaszthatja!
  • Pol Pot szerette az értelmiséget és a szemüvegeseket. – Érdemes volna elgondolkodni a Magyar Tudományos Akadémia átnevezésén!
  • És még számtalan ilyen, a fentiekhez hasonló ellentétpárt lehet teljesen értelmetlenül egybevágónak tekinteni…

A bugyuta módszertantól eltekintve Gombperec higaldó egy teljesen elmebajos radikáljobbos nézet inverzét fogalmazza meg, ami attól, hogy pont az ellenkezője, jobb nem lesz. A fundamentalizmus egyes irányzatai szerint ugyanis bárhol jó, ahol nincs Pride – így lesz mintaország a jelmezbálosat játszó elmebetegek által irányított Irán, vagy bármelyik csontra szegényedett posztszovjet szarfészek, ahol valójában nem jó élni, viszont nincs buzifelvonulás, tehát mégis jó hely. Gombperec szerint viszont csak azok az országok élhetőek, ahol van Pride. Vagyis mindkét szekta számára a Pride léte vagy nemléte lesz egyedül a szabad, élhető országok indikátora.

Ennyire ostoba, primitív tételt megfogalmazni csak valódi szektások tudnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ahogy a nácizók is mindenben másolják a nácikat.

Mert a földhözragadt agyatokkal nem vagytok képesek felfogni a helyes világszemléletet.

A buzisághoz nem kell buzigén. Azért nem kell, mert eredetileg normálisan mindenki buzinak születik. Csak később mindenféle természetellenes deformáló hatások csinálnak egyesekből heterót.

Na már most, ha eredetileg mindenki buzinak születik, akkor a heterok értelemszerűen látens buzik. Ilyen egyszerű. Mit nem lehet ezen érteni?

Nem értitek, hogy akkor miért a deviánsak (azaz a heterók) vannak többségben, miért nem a normálisak? - Azért, mert a normálisak nem tudnak szaporodni. Teljesen logikus, hogy a szaporodni képes deviánsok így mindig többen lesznek. Világos, nem?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés