Lóvé is Lóvé

2019. július 8. 21:39

Kurtz ezredes
Tutiblog
A Pride felvonulói megüzenték a kormánynak, hogy nem hajlandók félni.

„Félnünk kell ebben az országban, méghozzá a Fidesz miatt! – jelentette ki sommásan a tömegben vonuló ismert dragqueen. Berlinben integetnek nekem, volt, aki odajött és még a tűsarkamat is megnyalta. Itt csak csúnyán néznek, beszólogatnak, megkergetnek, ha a párom kezét fogom az utcán, vagy a hajába túrok, vagy nyelvezünk. – fogalmazott, miközben bajuszt rajzolt magának szarból, mintegy utalásképpen. Kérdő tekintetünket látva megerősítette, hogy igen, szerinte azonnal ki kellene vezetni a parlamentből Kövér Lászlót, és mindenki előtt belelőni a Dunába, hogy a sok intoleráns tapló csak felfogja végre, hogy kuss van!

A kormány uszít a melegek ellen, ezért vagyok itt – ezt már Bözsi, a kedves transzfiú meséli nekünk. Engem többször megvertek, leköptek és megaláztak, mikor zsepit kértem a népligeti focis kocsma pultosától, hogy kitöröljem magam. Én ebből élek, elvárom, hogy tiszteljenek! – teszi hozzá mérgesen. Amikor ’73-ban felköltöztem Pestre, akkor sokkal befogadóbban voltak az emberek – kezd el ömleni a panasz Bözsiből. Voltak melegbárok, lehetett találkozni idősebb, gondoskodó férfiakkal a közparkokban esténként, most meg mindenhonnan a sorosozás ömlik, a babakötvényes gyerekeket toló fideszes anyukák miatt meg már több helyről kitiltottak. Múltkor odamentem egy idős férfihoz azzal, hogy tőlem mindent megkaphat, de azt válaszolta bunkó módon, hogy csak a galambokat eteti, hagyjam békén. Ide süllyedt ez az ország Orbán alatt! – tesz pontot mondandója végére és kitáncol a kameránkból.

Ez a legnagyobb ellenzéki megmozdulás, amióta itt élek! – lelkesedik angolul az ismert kanadai CEU-is professzor, miközben feleségével babakocsit tolnak a tömegben. Nálunk teljesen természetes, hogy már egészen kis gyerekeknek is megmutatjuk, hogy mennyire csodálatos a sokszínűség és az elfogadás. Ennél már csak a sokszínűség elfogadása a csodálatosabb. Mikor fogadja már el végre ezt ez a más színnel sokszínű buta magyar nép? – fejezte ki felháborodását a népszerű tudós. Ugyanúgy szeretném a gyermekemet, ha felnőttként úgy döntene meggyőződésből, hogy az LMBTQ-közösséghez akar tartozni a veleszületett, nem a döntésen és a meggyőzésen múló vágyait követve. Majd hozatunk német hajós barátainkkal unokákat az olaszokon keresztül! – somolyog, miközben egymás kezét szorongatjuk búcsúzásképpen.

A Pride felvonulói megüzenték a kormánynak, hogy nem hajlandók félni.

(Legfrissebb todományos tanulmányaink: A legelismertebb UCLA-s kopasz és erősen elhízott társadalomtudósnők kimutatták, hogy a melegházasság bevezetése megdobja a gazdaságot és felpörgeti a születésszámot. Megkérdőjelezhetetlen todományos tények, kreatívan összedobott statisztikák az Index külföldi partnereinek boszorkánykonyhájából. Kattintson a todományos aloldalunkra is, ahol 45 ország 98 tudósa magyarázza el, miért lesz több víz attól Szudánban, ha mi oxigénpusztító autók helyett vazelint gyártunk.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Eddig volt a büszkeség napja. Idén már Pride hónap van.
Lopakodik a melgegnépfront.

A HIV is az Orbán miatt van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés