Pikniknők

2019. július 08. 07:30

Ha ez a kétszázalékos különbség kisebbségi sorba taszítja a nőket, azt valahogy jobban ki kéne magyarázniuk liberáliséknak.

2019. július 08. 07:30
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Éppen ezért megdöbbentő, legalábbis a földhözragadt gondolkodású magyarok számára, hogy az embervédő liberálisok miként minősíthetik jogsérelmet elszenvedett kisebbségnek a nőket. Tudjuk, éppen az elmúlt hét európai parlamenti eseményeit felidézve, hogy ott a balliberális magyar nők otromba ámokfutást végeztek, és ezzel nem csupán csodálkozásra, értetlenségre, hanem komoly ellenérzésekre késztették honfitársaik mil­lióit.

Gyurcsányné azzal dicsekedett, hogy esze ágában sem volt megszavazni az Európai Parlament alelnökének Járóka Líviát, az EP egyetlen cigány származású tisztségviselőjét. Az a fajta derűs szeretet, amivel az egyébként már évek óta alelnök Járóka Lívia kezelte az esetet, érvényes volt azokkal szemben is, akik azzal kérkedtek, hogy ellene uszították az európai parlamenti liberálisokat. Cseh Katalinról és Donáth Annáról, a Momentum erőszakos ifjú hölgyeiről van szó. Kik a nem is annyira burkoltan rasszisták? Kik azok, akik gyűlöletet és viszályt szítanak? Ezek a nők.

Ők a sajátos liberális embercsoportosítási módszer szerint a kisebbséghez tartoznak. A Bősz Anett-féle piknik ennek a kisebbségnek a védelmét akarja szolgálni. Igen ám, de van itt egy egyáltalán nem elhanyagolható mellékkörülmény. Magyarországon a legutóbbi népszámláláskor a férfiak teljes népességen belüli aránya 47,5 százalék volt. Az ezer nőre jutó férfiak száma 2011-ben 904,1, az ezer férfira jutó nők száma pedig 1106 volt.

A Központi Statisztikai Hivatal korfája szerint Bősz Anettéknak bizonyos értelemben azért mégis van némi igazsága. Most ne menjünk bele a genderbe, az adatok szigorúan biológiai alapúak. Bősz Anett korosztályában, a harminckét évesek között ötvenegy százalék a férfi, és negyvenkilenc a nő. Ha ez a kétszázalékos különbség kisebbségi sorba taszítja a nőket, azt valahogy jobban ki kéne magyarázniuk liberáliséknak. Otromba hazugság, ostobaságra valló feltételezés a nők kisebbséggé nyilvánítása.

Az elvakult, elitista és nagyon erőszakos liberális ideo­lógia, annak hisztérikus másokra erőltetése nem először vezeti ezt a jelentéktelen csoportocskát tévútra. A sokoldalúan képzett Bősz Anett piknikezhetne a józan gondolkodású többség érdekeinek védelméért is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2019. július 08. 09:59
Leírt pár statisztikai adatot, és feltett pár kérdést. Egyébként milyen piknik?
vigyor
2019. július 08. 09:26
...mivel erőszakos, kretén libák, hálistennek tényleg kisebbségben vannak...a normális nők között:-))))))
Pelso j.
2019. július 08. 09:00
Ismét óriási társadalmi s egyéb jelentőséggel bíró cikket olvashattunk DP-től. Szerintem ő már tendeciózusan belülről gyengíti írásaival a ner-t...
Okoskata
2019. július 08. 08:10
Azért az erős túlzás EZEKET hölgyeknek nevezni. A nőnemű lény fedi a biológiai fogalmat, ennyi és nem több amit kiérdemelnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik