Karácsony Gergely, Kálmán Olga és a csepeli párakapu

2019. június 25. 8:32
Egy Facebook-poszt tanulsága szerint az MSZP-P jelöltje „véletlenül” futott össze Csepelen a DK jelöltjével. Karácsony Gergely ezután egy csepeli párakapu alatt hűsölt.

Hiába minden állítólagos csalásról szóló hír, és emiatti félszeg bocsánatkérés, úgy tűnik, a zuglói városvezető és a volt újságíró között nincs feszültség, legalábbis személyesen jól megértik egymást, és a béke szent – ahogy az alábbi videóból is kiderül.

Magának a videónak a legerősebb tartalma az a pillanat, amikor – rögtön az elején – Barabás Richárd P-s kérdezőember felteszi a kérdést Kálmán Olgának:

„– Mennyire fáradtál el? Ha meg lehet ezt kérdezni? Ha elfáradtál egyáltalán... Vagy lelkes vagy?

– Miért fáradtam volna el? Lelkes vagyok, nem fáradtam el, nagyon vicces volt a mai éghajlati tapasztalásunk, az éghajlatváltozási-tapasztalásunk.”

A klímakatasztrófa népszerű toposzának elhangzása után azonban kevésbé izgalmas úti- és városképleírás töltötte ki a beszélgetés nagy részét, így abból nem idéznénk. Inkább felhívnánk a figyelmet arra, hogy a végén Karácsony Gergely kihasználta a fideszes városvezetés által állított biztosított hűtési lehetőséget – szemüveg nélkül, ahogy azt egy szemüveget hordónak kell

Persza ha gyanúval élnénk, akkor megállapíthatnánk, hogy mindez csupán egy kommunikációs fogás, és csak a kitörni készülő választási botrány tompítása miatt lépték meg? De ha nincs csalás, akkor miért lenne szükség ilyen „véletlen” találkozókra?

Kérdések, amelyekre remélhetőleg a szerdai előválasztási finis előtt választ kaphatunk.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem biztos, hogy csalásról van szó. Lehet, hogy csak hanyagság.
A felvétel akkor készülhetett, amikor még a DK is támogatta Karácsony Gergelyt és nem módosították azt követően, hogy a DK indította Kálmán Olgát.
Ennek figyelembe vételével azt is lehetne mondani, hogyha megválasztanák őket főpolgármesternek, a Főváros ügyeit is ilyen hanyagul kezelnék. Ezen sem csodálkozom, mert ahogy Karácsony a polgármesteri teendőit végzi, igen csak sok minden kifogás alá esik.

Csodálatos.
Éghajlati ezotéria.

Tarlós István megírta levelét.
Becsapják az embereket az ellenzéki jelöltek a képtelen ígéretekkel
Tarlós István főpolgármester nyílt levele
https://magyarnemzet.hu/belfold/becsapjak-az-embereket-az-ellenzeki-jeloltek-a-keptelen-igeretekkel-7052960/

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés