Karácsony Gergely, Kálmán Olga és a csepeli párakapu

2019. június 25. 08:32

Egy Facebook-poszt tanulsága szerint az MSZP-P jelöltje „véletlenül” futott össze Csepelen a DK jelöltjével. Karácsony Gergely ezután egy csepeli párakapu alatt hűsölt.

Hiába minden állítólagos csalásról szóló hír, és emiatti félszeg bocsánatkérés, úgy tűnik, a zuglói városvezető és a volt újságíró között nincs feszültség, legalábbis személyesen jól megértik egymást, és a béke szent – ahogy az alábbi videóból is kiderül.

Magának a videónak a legerősebb tartalma az a pillanat, amikor – rögtön az elején – Barabás Richárd P-s kérdezőember felteszi a kérdést Kálmán Olgának:

„– Mennyire fáradtál el? Ha meg lehet ezt kérdezni? Ha elfáradtál egyáltalán... Vagy lelkes vagy?

– Miért fáradtam volna el? Lelkes vagyok, nem fáradtam el, nagyon vicces volt a mai éghajlati tapasztalásunk, az éghajlatváltozási-tapasztalásunk.”

A klímakatasztrófa népszerű toposzának elhangzása után azonban kevésbé izgalmas úti- és városképleírás töltötte ki a beszélgetés nagy részét, így abból nem idéznénk. Inkább felhívnánk a figyelmet arra, hogy a végén Karácsony Gergely kihasználta a fideszes városvezetés által állított biztosított hűtési lehetőséget – szemüveg nélkül, ahogy azt egy szemüveget hordónak kell

Persza ha gyanúval élnénk, akkor megállapíthatnánk, hogy mindez csupán egy kommunikációs fogás, és csak a kitörni készülő választási botrány tompítása miatt lépték meg? De ha nincs csalás, akkor miért lenne szükség ilyen „véletlen” találkozókra?

Kérdések, amelyekre remélhetőleg a szerdai előválasztási finis előtt választ kaphatunk.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/150602

Ajánljuk még a témában