Nem a testi fenyítésre

2019. június 25. 11:05

Jámbor András
Facebook
A testi fenyítés kérdése tényleg probléma, mintaként tovább öröklődhet, és speciel pont ezért kell kimondani, hogy nem.

„De bevallom, ez önző szempont de engem nem érdekel, hogy az ellenzék vezető alakja, ráütött-e a akár egyik gyereke fenekére is, amikor kiszaladt egy autó elé az útra, a kistestvérét püföli a játszótéren, vagy vendégségben eltörte a házigazda kedvenc vázáját. Őszintén remélem, hogy nem.

Engem az érdekel, hogy az ellenzék vezető politikusa propagálja-e a testi fenyítést, hogy szakpolitikai javaslatként támogatja-e azt, hogy engedélyezzék azt a testi fenyítést, amely ott húzza meg a határt, hogy »a gyermeket semmilyen külsérelmi nyom nem érheti, nem lehet a fején ütni, nem maradhat nyoma, csak nyitott kézfejjel, satöbbi, hogy nagyon pontosan«

Hogy tényleg hisz abban egy ellenzéki politikus, hogy ezt korrekten le lehet szabályozni? Családon belüli erőszak, gyerekbántalmazási ügyekről, és ezek szabályozhatatlanságáról, láthatatlanságáról olvasott-e már a polgármester úr?

De még ha le is lehetne szabályozni, pont a Márkit védő kommentek mutatják meg, miért nem szabad ebbe bele állni, hogy hányan kommentelik azt, hogy egy atyai pofon, egy makarenkoi pofon belefér, hogy ő is kapta, de mégis jó ember lett. És hogy a fenti Márki idézet ugyanezt jelenti, csak finomabb: »senki nem lett amiatt traumatizált felnőtt«

Mert, hogy ezekből a kommentekből is látszik, hogy a testi fenyítés kérdése tényleg probléma, és hát egy olyan probléma, amiről tudjuk, hogy mintaként tovább öröklődhet, és speciel pont ezért kell kimondani, hogy nem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az említett polgármester az "ellenzék vezető alakja"? Nagy a baj "haladó demokratáéknál"...

Jámbor nem kifejezetten jobboldali "újságíró".

444-en már őrjöngenek. :))
Egyesek meg azon őrjöngenek, hogy micsoda fideszes ármány a 444-től, hogy egyáltalán idézni merte MZP-t. :)))))

Nem kiáltottuk ki gyerekverő gazembernek Márizayt. Ez az elhülyült bolsi fasz Jámbor csinálja a fesztivált.

Kezdenek igen csak összekuszálódni a dolgok MZP körül.

Ezek szerint kegyvesztett lett az kormányváltó ellenzéki körökben? Szegééééény.

Válaszok:
Megtalálta | 2019. június 25. 18:22

A baloldal roppant érzékeny arra, hogy mindenkinek egyet kell értenie az ő képmutató értékeiket illetően. Ilyen "érték" például az, hogy a gyerekhez egy ujjal sem szabad hozzányúlni. Soha, semmilyen gyerekhez, semmilyen körülmények közt nem lehet testi fenyítést alkalmazni. Meglegyinteni a kézfejét sem.

Hogy miért ez a bigott hozzáállás? Állításuk szerint azért, mert a gyerekek egy részét erőszak éri, rendszeres verés, satöbbi. Csak hogy ez egy nagyon ócska magyarázat, hiszen verbálisan is lehet egy gyereket abúzálni, lehúzni, megszégyeníteni, mégsem tiltják a gyerekkel való ellenkezést, erre hivatkozva.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés