Szavazz, nyerj: előválasztási nyereményjáték Partizán módra

2019. június 25. 13:33

Egy jó ellenzéki szavazat most egy rollert érhet. Vagy fesztiváljegyet.

Úgy tűnik, a vártánl korábban kezd kifulladni az ellenzéki előválasztás Budapesten, ugyanis mivel mással lehetne magyarázni azt, hogy Gulyás Márton nyereményjátékot indított azok között, akik még nem mentek el szavazni?

Hétfőn napközben került fel a voksot részvételi lehetőségre váltó felhívás a Youtube-ra: ebben Gulyás elmondja, azért indítják ezt, mert lehet, vannak olyanok, akiknek plusz motívációra lehet szüksége ahhoz, hogy részt vegyenek a szavazáson.

És hogy ne csak DK-s szlogenes kitűzők, vagy Párbeszédes lufik legyenek a nyeremények, ezért 10-10 fesztiváljegyet ajánlottak fel a sorsolásra, ezek a Bánkitóra, illetve a Szigetre szólnak, de hogy legyen főnyeremény is, ezért egy elektromos rollert is kisorsolnak.

Azt nem tudjuk, ez mennyire fogja feldobni a még tétovázó ellenzéki szavazókat Budapesten, de két dolgot megjegyeznénk:

– remélhetőleg közjegyző jelenlétében fogják kisorsolni az adatokat,

– remélhetőleg a szavazólapokat leadók anonimitását biztosítani fogják, ellenkező esetben ugyanis sérülhet a szavazás titkosságába vetett bizalom.

Azt már csak halkan jegyezzük meg: ha ősszel is lesz hasonló, roller helyett egy trópusi utazás lehetősége dobná meg csak igazán az ellenzéki szavazókedvet.

 

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/150629

Ajánljuk még a témában