Együtt tudok majd dolgozni a Fidesszel is

2019. június 24. 09:01

Kálmán Olga
Index

Olyan nincs, hogy a kormány tájékoztatja a főpolgármestert. Interjú.

A programbemutatóján azt mondta, hogy ellenzéki főpolgármesterként is jól együtt tudna dolgozni a Fidesszel. Mi alapján gondolja ezt?

Mindenkivel együtt tudok dolgozni, de nem gondolom, hogy könnyű lenne a Fidesszel. Nem hiszem, hogyha megjelenik Kálmán Olga, akkor majd leomlik a NER, és Orbán Viktor belátja, hogy kár volt Budapestet bűnös városnak tartania. Nem vagyok Csipkerózsika, aki még mindig alszik, de nem tartom megoldhatatlan kérdésnek, hogy tárgyaljanak majd velem.

Mi lesz akkor, ha kineveznek mondjuk egy budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztost - már van is ilyen Fürjes Balázs személyében -, vele tárgyalnak, a főpolgármestert pedig majd tájékoztatják?

Olyan nincs, hogy a kormány tájékoztatja a főpolgármestert. Lehet, hogy most Tarlós Istvánnal ez történik, de én nem tájékoztatásra vágyom, hanem ügyeket fogok képviselni, ügyekért fogok kiállni.

Áprilisban azt mondta, azért nem lenne főpolgármester, mert ellenzéki városvezetőként nem sok mozgástere a NER-ben, most pedig már azt mondja, hogy egy ellenzéki többségű közgyűléssel a háta mögött sokat tehetne. Miért gondolja, hogy ellenzéki többségű lesz a közgyűlés?

Komolyan bízom benne.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/150545

Ajánljuk még a témában