Egy visszaeső bűnöző portréja (1. rész)

2019. június 24. 8:26

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Czeglédy az, ami: egy visszaeső bűnöző.

„Czeglédy Csaba – ez a név és a mögötte álló visszaeső bűnöző nem önmagában érdekes, hanem mint a baloldali politika és politikusok, a balliberális média és az igazságszolgáltatás (inkább jogszolgáltatás) összefonódásának, elvtelenségének, bűnpártolásának és bűnleplezésének állatorvosi lova. Egyszer-smind kiviláglik a Czeglédy-ügyből az is, hogy ha valaki befolyásolja a bíróságokat, akkor az nem a kormány és a jelenlegi kormánypártok, bárhogy is hisztériázzon ez ügyben a baloldal – tegyük mindjárt hozzá: igazi farizeus módjára.

Czeglédy az, ami: egy visszaeső bűnöző. S hogy mindeddig megúszhatta a börtönt, az kizárólag a politikának (Gyurcsányékhoz és a baloldalhoz fűződő, nyilvánvalóan nem érdek nélküli kapcsolatának), valamint a bíróság(ok) hozzáállásának köszönhető.

Lássuk akkor Czeglédy Csaba életútját, elkövetésről elkövetésre, büntetőeljárásról büntetőeljárásra, felfüggesztettről felfüggesztettre, megúszásról megúszásra. Érdekes, vérlázító és fölöttébb tanulságos história ez!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ellenzéki taktika egyszerű: egy ilyen alakból politikai mártírt akarnak fabrikálni. Pont, mint egykor Rákosiból vagy Kun Bélából.

Nem értem, hogy ilyen erkölcsi és jogi előélettel hogy lehet valaki
jogi(!!) karon egyetemi hallgató!

Ha egyszer az életben az ellenzék eljut addig, hogy a saját hulladékát eltünteti, kitakarítja, ahelyett, hogy az ellenfél szerinte hasonlónak vélt karaktereit sorolgatja fel mintegy mentségként a megtisztulás elmulasztására, akkor majd érdemes lesz elgondolkodni a váltáson. Addig nem.

Nem érted. Ha én ellenzéki lennék, folyamatosan arra törekednék, hogy morálisan meghaladjam az ellenfelet. Ehhez nem a legjobb módszer, amit te is követsz. Az tudniillik, hogy minden aljas hulladékot azzal mentegetsz, hogy de hát a Fideszben aljasabb meg hulladékabb is van. Tegyük fel, hogy igazad van. Akkor is, ez az egyetlen, amiben követhetőnek tartod a kormánypártot?

De te tudod.

Addig jó, amíg nem értitek. Maradtok ellenzékben. Ez mindenkinek a legjobb. Nektek is.

Pont erről van szó. Hogy nektek NEM arra kellene állandóan mutogatni, hogy az ellenfél mit hogyan csinált SZERINTETEK, hanem megmutatni, hogy ti különbek vagytok.

Az ellenfelet erkölcsileg, intellektuálisan vagy teljesítményben kell meghaladni ahhoz, hogy elnyerd az emberek bizalmát. De ez a folytonos és gyerekes bezzegelés (bezzeg a Rogán, a Simicska, a Mészáros, satöbbi) nem hiszem, hogy elég. Lehet vele persze állati és proletár ösztönökre gyúrni, és ezzel bizonyos eredményt elérni, de szerintem egy választási győzelemhez kevés. Legalábbis remélem.

Fogalmam sincs, hogy kerültek az említett cégek mások birtokába. De a jelek szerint te bennfentes információkkal rendelkezel. Olyasmiket tudsz, amiket én, és még pár millióan nem. Megtennéd, hogy megosztod ezt a tudást?

Nem mindenki hazudik, de te igen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés