Gyurcsány Tarlós-Kálmán küzdelmet szeretne

2019. június 23. 16:59
Az előválasztás félidejében továbbra is kitart Kálmán Olga mellett Gyurcsány Ferenc, annak ellenére, hogy egy közvéleménykutató szerint Karácsony vezet.

Éppen három napja kezdődött meg az ellenzéki nép... előválasztás arról, hogy ki legyen Tarlós István (és Puzsér Róbert) kihívója is az ősszel esedékes főpolgármester-választáson.

Gyurcsány Ferenc pedig nem adja fel. Nem adja fel, hogy az érkező rossz hírek – lopott videóval kampányolás, második hely a népszerűségi felmérésben – ellenére továbbra is kiálljon jelöltje mellett, és ne álljon ki mögüle olyan hirtelenséggel, ahogy előzőleg Karácsony Gergely mögül állt ki.

Éppen ezért a zivataros vasárnap sem marad kortes-poszt hijján: Facebook-oldalán ugyanis a volt miniszterelnök azt írja, egy Tarlós-Kálmán vetélkedésre utalva „küzdjenek meg a városért, értünk. És semmi kétségem nincs, hogy Olga győzni fog. De hogy főpolgármester lehessen, most neki kell lenni a kihívónak. Ha még nem voltál szavazni az előválasztáson, már nincs sok időd. Menj és szavazz Kálmán Olgára!”.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsánynak elmondhatom, hogy én mit szeretnék?

Ááá, ha a Gyurcsányi azt mondta, nyerje meg az Olga az előválasztást, akkor meg is fogja nyerni, legyen bármi is az eredmény.

Én Gyurcsány-120 kilós cellaparancsnok küzdelmet szeretnék a Váci Fegyházban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés