ATV: Miniszter lehet Varga Juditból

2019. június 23. 12:43
Fontos tárcát kaphat Trócsányi távozása után az uniós ügyekért felelős államtitkár.

Már csütörtökön úgy értesült az ATV, hogy Varga Judit „komoly esélyes”, ezt pénteken szintén megerősítették a hírcsatorna forrásai – közölte a televízió honlapja szombaton. A névtelenséget kérő források szerint azért is jött szóba a kinevezése, mert az EU-kapcsolatokért felelős miniszterelnökségi államtitkár Brüsszelben is otthonosan mozog, és a magyar kormányzati álláspontot energikusan képviseli (Ezt munkatársunk a Brain Baron is megtapasztalta – a szerk.)

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón egyébként azt mondta, hogy több jelölt esélyes a megüresedett tárcavezetői posztra. Hogy végül ki lesz, az napokon belül kiderülhet, ugyanis Trócsányi László egy hét múlva már Brüsszelben lesz, mint a Fidesz EP-képviselője.

Összesen 215 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az attraktív külső nem lényeg, de a mai politikában figyelembe veszik, mert ez is ható tényező / pl. a csúnya Bruno Kreisky után a fiatal-jóképű új kancellár megdobta az osztrák szocik támogatottságát, mert a nők... /.Varga Judit politikai megnyilatkozásai - több olvasható volt itt is - amúgy miniszteri szintűek-minőségűek, tehát a kinevezése nem a küllemének szólna.

Nem Varga Judit édesapja lenne miniszter...

Dobrev Klára sem Apró Antal, de Dobrev Klára önmagában is is alkalmatlan, Gyurcsány-stróman. Tehát nála nem kell hivatkozni Apróságokra...

A mostani kormány nem antikommunista, hanem minden végletes ideológiát elutasító jó kormány. Varga Judit édesapja révén nem jutott semmi előnyhöz, mert az édesapja politikailag nem volt olyan magas polcon. Másrészt, az Ön személetmódja kontraproduktív: Varga Judit kiváló szakember, az egész társadalom érdeke, hogy fontos beosztásban fejtse ki a tehetségét.

Nem jó. Nem botmixer.

Nagyszerű hír.
És ami elgondolkodtató: mennyi remek ember van ebben az országban, ha a rendszer emberi-nemzeti alapon működik lassan-lassan, de felszínre törnek.
Öröm az ilyen.

Őserő és egészség..., vagy csak tiszta lelkiismeret.
Persze, a kettő nincs meg egymás nélkül.
Szél Berni, Szabó Timi, Vadai Ági, Bunkóné,... legalább az egyik hiányzik, de inkább mindkettő.
Amire nem lehetnek büszkék, de a Cseh-Donáth páros még csak most lépett színpadra, úgyhogy lehet, egyszer fentieket sóhajtva fogjuk emlegetni, ha a Katka meg az Anna dinamikusan "fejlődő ívet" ír majd le...

Pedig a legjobb lenne, ha maradna a helyén. Ott van rá leginkább szükség.

Válaszok:
kalotaszeg | 2019. június 24. 9:29

Pld. símán sakkban tartaná a bolgár fúriát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés