Kolozsvári okosodás: okospadok után okoskukák

2019. június 21. 18:37

Emil Boc városvezető, volt kormányfő intelligensen demonstrálta a fenti videón, mire is képesek a város legújabb okoseszközei. Sajnos az önürítésre nem.

A Főtér egy érdekes eseményről számolt be pénteken: az erdélyi nagyváros román városvezetője ugyanis aznap bejelentette, hogy az okospadok után innentől fogva olyan okoskukák is hozzátartoznak majd a város képéhez, amelyek ha az ürítés és a szemét szétválogatását még nem is tudják megoldani, de azt már igen, hogy jelezzék, ha betelt náluk a pohár.

Sőt, azt is, hogy a kuka összepréselje a belé dobott műanyag palackot. (Ezért ajánlják, hogy a kupakot ne hagyják rajta a kolozsváriak.) Ezt Boc úr íziben demonstrálta is, mi mással, mint üres Borsec-palackokkal... (Legalább kiderült, mit iszik a román városvezető – a szerk.)

Mint írják a cikkükben, ezzel a fejlesztéssel Bukarestet is megelőzték, sőt, ha hozzáveszik, hogy okospadból is került már az erdélyi nagyvárosba, akkor talán azt mi is meg tudjuk állapítani igen okosan, hogy jelenleg Kolozsvár a legokosabb romániai város.

Reméljük, az okosság az élet más területén is ragadós lesz.

 

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/150452

Ajánljuk még a témában