Gyurcsány tudja a számokat

2019. június 21. 11:23

Azt javasolja, hogy óvatosan bánjanak vele költségvetési ügyekben. Videó!

Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában kijelentette: nem tudja kizárni, hogy Dobrev Klára a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje lesz, mint ahogy azt sem tudja kizárni, hogy ő maga lesz az, vagy esetleg Vadai Ágnes.

Tordai Bence felvetésére, miszerint Kálmán Olga progamjának azon pontja, mely a 18 éven aluliak tömegközlekedését tenné ingyenessé, megvalósíthatatlanul költséges, Gyurcsány így reagált: „Azt javaslom, hogy velem óvatosan bánjanak költségvetési ügyekben, mert én tudom a számokat.” Szerinte ez csak 6 milliárd kiesést fog jelenteni, ami arányaiban nem túl jelentős.

Elmondta, hogy míg Karácsony Gergely és természetesen Kálmán Olga programját jól ismeri, addig Kerpel-Fromius Gábor és Puzsér programját el sem olvasta – utóbbit soha nem is tartotta Budapest jövőjét befolyásoló tényezőnek.

Elmesélte, hogy az utóbbi napokban volt egy „pokolian jó” beszélgetése Karácsony Gergellyel, aki megértette, hogy Gyurcsány miért csinálta azt, amit csinált, Gyurcsány pedig megértette, hogy Karácsony miért nem értette, amit Gyurcsány csinált.

Szerinte bármelyik ellenzéki jelölt nyer, „Tarlósnál ezerszer jobb lesz” és kéri őket, hogy vigyázzanak egymásra ebben a vitában. „Ha nem tudtok egymásra vigyázni ebben a vitában, hogyan fogtok majd vigyázni Budapestre?” – tette fel nekik a kérdést Gyurcsány.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/150416

Ajánljuk még a témában