Három balliberálishergelő trend 2019 nyarára

2019. június 18. 17:50

Kurtz ezredes
Tutiblog

A TEK a magyar nemzet érdekeiért van, doktor Miniszterelnök Úr szolgálatában. Ez az, amit a klubrádió és a 444-es kommentelőhad szerencsére képtelen feldolgozni.

„Folytatódik évszakokhoz illeszkedő stílustanácsadó rovatunk. Kedvenceink ismét túl vannak egy hatalmas választási buktán, amit szerintük igazából persze a Fidesz veszített el. Hogy ezt ők maguk mennyire nem gondolják komolyan, azt világosan mutatja a közelmúlt három eseménye, amelytől a plafonon voltak.

Ne mulasszuk el tehát újra és újra emlékeztetni őket ezekre!

A TEK koordinál

100+40+20, páncélvonatokkal, fekete autókkal és azonosító nélküli rohamrendőrökkel terhes év után egyszerűen képtelenek megbirkózni a részükről megszokott, normának tekintett idők elmúlásával. Szerencsére már nem az van, hogy minden fegyveres erőszakszervezetet ők és csakis ők irányíthatnak, csicskáztathatnak és nevezhetik ki élükre a moszkvai egyetemeken végzett tudományos rendőrdoktoraikat.

Hajdu Tábornok Úr és elitalakulata bizony már nem ilyen, hanem pontosan ezzel ellentétes. A magyar nemzet érdekeiért vannak, doktor Miniszterelnök Úr szolgálatában. Ez az, amit a klubrádió és a 444-es kommentelőhad szerencsére képtelen feldolgozni. Uszítanak, nyüszítenek, ajvékolnak, és folyamatosan a TEK hatásköröket kérdőjelezik. Szerencsére teljesen meddőn, hiszen a TEK-nek csakis doktor Miniszterelnök Úr parancsol, és nem ti.

Lehet, hogy nekik is könnyebb lenne amúgy, ha a TEK valóban egy láthatóan gyenge és béna szervezet lenne, de szerencsére ennek a totális ellentéte. Ezt pedig újra és újra be is bizonyítja, legutóbb a dunai hajóbaleset mentési munkálataival. Ja, és még valami. Hajdu Tábornok Úr iskolai végzettségével meg doktor Miniszterelnök Úr melletti testőrévei felhozásával kapcsolatban egyszerűen nem lehet nem arra gondolni, hogy savanyú nekik a szőlő. Őket Uj Péter meg Bolgár György vezeti, ellenségeiket pedig egy tökéletes katona! Ez van, lehet sokat edzeni és megerősödni esetleg!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/150276

Ajánljuk még a témában