Három balliberálishergelő trend 2019 nyarára

2019. június 18. 17:50

Kurtz ezredes
Tutiblog
A TEK a magyar nemzet érdekeiért van, doktor Miniszterelnök Úr szolgálatában. Ez az, amit a klubrádió és a 444-es kommentelőhad szerencsére képtelen feldolgozni.

„Folytatódik évszakokhoz illeszkedő stílustanácsadó rovatunk. Kedvenceink ismét túl vannak egy hatalmas választási buktán, amit szerintük igazából persze a Fidesz veszített el. Hogy ezt ők maguk mennyire nem gondolják komolyan, azt világosan mutatja a közelmúlt három eseménye, amelytől a plafonon voltak.

Ne mulasszuk el tehát újra és újra emlékeztetni őket ezekre!

A TEK koordinál

100+40+20, páncélvonatokkal, fekete autókkal és azonosító nélküli rohamrendőrökkel terhes év után egyszerűen képtelenek megbirkózni a részükről megszokott, normának tekintett idők elmúlásával. Szerencsére már nem az van, hogy minden fegyveres erőszakszervezetet ők és csakis ők irányíthatnak, csicskáztathatnak és nevezhetik ki élükre a moszkvai egyetemeken végzett tudományos rendőrdoktoraikat.

Hajdu Tábornok Úr és elitalakulata bizony már nem ilyen, hanem pontosan ezzel ellentétes. A magyar nemzet érdekeiért vannak, doktor Miniszterelnök Úr szolgálatában. Ez az, amit a klubrádió és a 444-es kommentelőhad szerencsére képtelen feldolgozni. Uszítanak, nyüszítenek, ajvékolnak, és folyamatosan a TEK hatásköröket kérdőjelezik. Szerencsére teljesen meddőn, hiszen a TEK-nek csakis doktor Miniszterelnök Úr parancsol, és nem ti.

Lehet, hogy nekik is könnyebb lenne amúgy, ha a TEK valóban egy láthatóan gyenge és béna szervezet lenne, de szerencsére ennek a totális ellentéte. Ezt pedig újra és újra be is bizonyítja, legutóbb a dunai hajóbaleset mentési munkálataival. Ja, és még valami. Hajdu Tábornok Úr iskolai végzettségével meg doktor Miniszterelnök Úr melletti testőrévei felhozásával kapcsolatban egyszerűen nem lehet nem arra gondolni, hogy savanyú nekik a szőlő. Őket Uj Péter meg Bolgár György vezeti, ellenségeiket pedig egy tökéletes katona! Ez van, lehet sokat edzeni és megerősödni esetleg!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés