Budapesti választás: beállt az LMP az ellenzék mellé

2019. június 15. 14:15
A budapesti LMP elfogadta a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd ajánlatát az önkormányzati választásokra.

Az LMP budapesti szervezetének kongresszusa szombaton elfogadta a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd ajánlatát az önkormányzati választásokra, így a párt támogatni fogja az előválasztáson győztes főpolgármester-jelöltet – a döntést Kanász-Nagy Máté ügyvivő telefonon ismertette az MTI-vel.

A politikus közölte: a csaknem kétharmados támogatással megszavazott ajánlat része, hogy az LMP minden kerületben az ellenzéki polgármesterjelölt mögé áll, cserébe kerületenként a párt egy képviselőjelöltjét támogatja az ellenzéki egység. 

Az együttműködési tárgyalásokon a fővárosban egy háromtagú bizottság képviseli a jövőben az LMP-t, ennek Ferenczi István kispesti, Heltai László terézvárosi, valamint Szilágyi László XV. kerületi önkormányzati képviselő a tagja.

(MTI)

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

20 ezer szavazójuk volt Pest-Budán

Valahol érthető döntés, hogy mielőtt még a történelem szemétdombjára kerülnek, kibuliznak maguknak néhány zsíros poziciót, mentik magukat a patkányok.

Akkor a DK-nak, a Momentum-nak, az MSZP-nek és a Párbeszéd-ned már van egy Kanász-Nagyja a Kálmán Szolga kiegészítőjeként. A Nyávogi meg szolgáltatja a hangszínt, hangerőt. ;-)

Game over.

Egészen röhejes, hogy egy alig egy éve Budapesten még 10% fölötti támogatottságú párt még egy kerületi polgármesterjelöltet sem tud állítani, de lesz ám pár kerületi képviselőjelöltje... Megélhetésiek, az utolsó csontokért marakodva.

2% után ezt tudják húzni, ha 10- értek volna el más lenne a helyzet.

Nem lehet más a politika.

3 x kétharmad. Tudom: mind agyhalott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés