Kálmán Olga nem pártokat képvisel, hanem pártokat IS

2019. június 14. 13:46

Facebook oldalán, videón keresztül hirdetett programot nagy vonalakban a Gyurcsány-párt főpolgármester-jelöltje.

Kálmán Olga videón keresztül mutatta be az Egyenesen Budapestért névre keresztelt programját, melyben „egyenesen beszélünk és Budapestért vagyunk”. A Demokratikus Koalíció főpolgármester jelöltje a videóban kijelenti, hogy ő nem pártokat kíván képviselni, hanem pártokat is.

Míg megállapítja, hogy az őszi önkormányzati választás nem rendszerváltás lesz, rendszerszintű változásban reménykedik Kálmán Olga, melyhez a budapesti polgárok segítségét kéri. Véleménye szerint Tarlós István főpolgármestersége alatt inkább pártérdekek, mintsem polgári érdekek érvényesültek. „Nekem nem lesz kormányfő a főnököm, nekem Önök lesznek a főnököm” – jelenti ki az ex-műsorvezetőnő.

Mindemellett bizalmát fejezi ki a DK jelöltje, hogy ha nem is közjogi értelemben, de népszavazás lesz a budapesti önkormányzati választás, melyben a lakosság üzenni fog a kormánynak. Siker esetén Kálmán Olga vállalni fogja a küzdelmet a kormánnyal több fronton is: „A világ elhaladt mellettünk, méghozzá elektromos járművekkel s megújuló energiaforrásokkal, amíg mi kátyúkban bukdácsoltunk”. Végül, mint – egyelőre – egyetlen női főpolgármester-jelölt, kijelenti, hogy a politika nem csak a férfiak játszótere.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/150084

Ajánljuk még a témában