Meghiúsulni látszik a teljes ellenzéki együttműködés Pécsen

2019. június 13. 14:17
A baloldal tette lehetetlenné a teljes ellenzéki együttműködést Pécsen, az érintetteknek ezért vállalniuk kell a felelősséget – közölte az LMP.

Az LMP önállóan indul valamennyi pécsi választókerületben az ellenzéki párt Baranya megyei elnökségének csütörtöki közlése szerint. A baloldal tette lehetetlenné a teljes ellenzéki együttműködést Pécsen, az érintetteknek ezért vállalniuk kell a felelősséget – írta a párt az MTI-hez eljuttatott közleményében, amelyből kiderül: nem támogatják Péterffy Attila, a többi parlamenti képviselettel rendelkező párt és a Momentum támogatását bíró pécsi polgármesterjelöltet, aki „összefüggésbe hozható a mecseki erdőrészek tarvágásáért, fairtásért”.

Az LMP „visszautasítja azt az elvtelen ultimátumot”, amely szerint ha nem támogatják formálisan Péterffy Attila jelölését, elutasítják velük az együttműködést. Az „elfogadhatatlan zsarolásért” az LMP arra szólította fel a „hatalmi pozíciókon marakodó, kizárólag a választókerületek osztogatásával foglalkozó” „MSZP-DK-Momentum-Jobbik-szövetséget”, hogy vállalják a teljes politikai felelősséget.

(MTI)

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De rohadt unalmas ezt az ősszefosósdit hallgatni, lassan 10 éve.
Soha nem fog sikerülni, mert úgy utálják egymást párton belül is (lásd mszp), nemhogy a különböző pártok.Aztán, ha úgy néz ki, hogy valamit összetákolnának, akkor megjelenik Gyurcsány, aki mindennek az élére akar állni, és máris összedől az egész.

Az LMP megújulása abban lehet, hogy keményen ellenáll ennek az ellenzéki mutyizásnak. Érvek szempontjából is igaza van: egy zöld párt ne közösködjön ilyen jelölttel.

Az ellenzék annyira fél ebben a szörnyű diktatúrában, hogy mindegyikük folyton a saját pecsenyéje sütögetésével van elfoglalva, helytől és időtől függetlenül, mindegy, hogy országgyűlési-, EP- vagy önkormányzati választásról van szó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés