Beárazott bohócfesztivál

2019. június 11. 11:20

Puzsér Róbert
Facebook
Budapest ennél biztos, hogy többet érdemel.

„Schmuck Andor beszállásával végképp beárazta magát az előválasztásnak csúfolt bohócfesztivál: se programok, se elképzelések, komolyan vehető embernek is legfeljebb a Momentum jelöltje tekinthető, és kilenc nap múlva kezdődik a szavazás.

Az ellenzéki pártok alkalmatlanságának pontos látlelete ez. Budapest ennél biztos, hogy többet érdemel. Tarlós Istvánnal, a Fidesz védnöksége alatt működő parkolási panamával és ingatlanmutyival, a dugókkal, a szmoggal, a vasbetonnal, a város kallódásával szemben az egyetlen tényleges alternatívát a Sétáló Budapest programja képezi.

Készen állunk újratervezni a fővárost. A gépkocsi-forgalom kiszorítása Budapest szívéből nem pusztán az ott élők és dolgozók egészségét szolgálja, nem pusztán azt, hogy a belső kerületek lakói visszakapják közös tereiket az autóktól, hogy ott sétáljanak, sportoljanak, közösségi élményeket szerezzenek – a városközpont sétálóövezetének megteremtése kultúrát, munkahelyeket és szolgáltatásokat visz a külső városrészekbe. A kerületek új központjai körül egy jobb minőségű életet biztosító, új Budapest létesül.

Tarlós István a korrupció és a szolgaság jelöltje. Jelzem, hogy én nem vagyok a háztáji ellenzék része, nem vagyok a korrupt elit tagja, stábommal kilenc hónapja azon dolgozunk, hogy a budapesti polgároknak legyen választásuk a rendszer jelöltjeivel szemben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pucsér kezdte mondjuk a bohóckodást, de hajrá!
Smock Undor is beszáll. Korda Gyuri esetleg?

Csak volt de csak akkor ha............ Tényleg beszarás amit művelnek. Őszinte részvétem a szavazóiknak, illetve el nem tudom képzelni, hogyan veszi be ezt a gyomruk.

http://www.atv.hu/belfold/20190611-schmuck-bejelentette-visszalep-ha-teljesulnek-a-kovetkezo-feltetelek?fbclid=IwAR3fWeJxssNnBW6ho7yby5QvtPs6burE2URx4lgrDFBNGCeTGci0bhhUKJA

Puzsér is megtett jópár csavart a kampányában, de most már úgy csinál, mintha következetes lett volna.

Hajrá Puzsér! :))))))

Az ellenzéki hajón elszabadult a Puzsér nevű hajóágyú... :)))

A bohócfesztivált pont Puzsér kezdte. Nem kalkulálta bele, hogy mások is kedvet kapnak trollkodáshoz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés