Ellenzéki közös polgármesterjelölt indul Dunakeszin

2019. június 9. 14:03
A közös jelölt szerint a legfontosabb feladat a zöldfelületek növelése.

A dunakeszi ellenzék, öt párt és egy mozgalom egyetlen közös jelöltet indít a város fideszes jelöltje ellen az őszi polgármester-választáson – jelentették be vasárnap. Abban is megállapodtak, hogy az ötvenezer lakosú Pest megyei város mind a tíz körzetében közös képviselőjelölt indul majd.

A dunakeszi sajtótájékoztatón a közös polgármesterjelölt, a függetlenként induló Gerner Péter elmondta, hogy több hónapos egyeztető tárgyalások eredményeként jött létre a megállapodás az MSZP, az LMP, a DK, a Momentum, a Jobbik és a Mindenki Magyarországa Mozgalom között. Sikerült a város érdekeit szem előtt tartva az ellentétes politikai nézeteket háttérbe szorítani – emelte ki.

A közös jelölt arról is szólt, hogy a gyors ütemben fejlődő agglomerációs városban a lakosság lélekszámának növekedésével nem tart lépést az infrastruktúra fejődése. Kevés az óvodai hely, az óvodák, iskolák zsúfoltak, gyakoriak a közlekedési dugók – példálózott –, hozzátéve, hogy ezen a helyzeten akarnak változtatni. A legfontosabb feladat a zöldfelületek növelése – tette hozzá.

Városfejlesztési koncepciójuk összeállításához a következő hetekben a pártok képviselői felkeresik a városban élőket, hogy az ő véleményük szerint alakítsák ki a végleges programot – közölte. 

Gerner Péter az MTI-nek azt mondta, hogy informatikusként, menedzserként a vállalkozásában kellő tapasztalatra tett szert ahhoz, hogy a várost sikerrel tudja vezetni, ha elnyeri a választók bizalmát.

(MTI)

Összesen 155 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Végleg összenőtt, ami összetartozik.

Én csak egy dolgot nem tudok: HA őszel esetleg mégsem válik be a totális (egész országos) összeborulás, akkor hogyan tovább, Összellenzék?

Ez éppen ma jelent meg. :) https://magyarnemzet.hu/belfold/eros-kozossegge-kovacsoljak-a-gyarapodo-dunakeszit-7004507/?fbclid=IwAR1n_D7RlFvBXj0piAIOBAVrnItflUnaGKqwNpqIXqbve4qOXew1MfdRkBQ

Mégis hova a bánatba' akar ez a phass több zöldet egy városba, aminek a kétharmada kert, a negyede meg part? Lebontatná a Barátság lakótelepet?
Az infrastruktúrával meg még két hónapot picsoghat, aztán a választások előtt átadják 2x2-es M2-t, készül a 2-M2 összekötő.
Így hamarabb beérek az új uszodához, vagy sörözni a sétányra:)

A helyiek elhiszik, hogy független a közös jelölt?

És a dunaksziek tudják, hogy a most háttérbe szorított ellentétek mikor törnek ki újból az ellenzékiek között? Miért szavazna bárki is - ha jót akar magának - egy ilyen zsákbamacskára?

Márki Zay esete sok szempontból kivételes volt:

- Például abban is, hogy haláleset következtében indult homo novusként egy másodvonalbeli fideszes figura ellen.
- Mindenki tudta, hogy pontosan másfél éve lesz.
- Beállt mögé az összellenzéki + a soros sajtóapparátus, plusz sok konzervatívot megtévesztett a katolikus-hétgyerekes-polgárias- ex-fideszes bohózat.

Nagyon össze kell kapnia magát az ellenzéknek, ha a fidesz-erődökben meg akarja ragadni a kormányrudat. Miután a maszop félholt, a Jobbik döglődik, a DK-ra sok baloldali nem fog szavazni, és a Momentum látványos összebútorozása a régi (20. századi) baloldallal a jobb-közép középkorú szavazókat nem vonzza.

Egyébként ez a Jobbik biztos halála.

Kb ennyi a közös politikai nevezőjük.
Szánalmas.

Első kérdés persze az, amit TGM is mondott:

"MINEK?"

Azaz miért lesz bárkinek jó, ha teszem azt Pécsett vagy Tatabányán győz az MSZP-neoJobbik-DK-LMP-Momentum horrorkoalíció.

Ez a "bejött" is érdekes.
Mert hát másik szempontból MZP pirruszi győzelme voltaképpen megalapozta a Fidesz példátlan mértékű 2018 áprilisi diadalát...

"fasiszta PIS"

Édes istenem...

Kemény... ez a csapat kemény...

A KDNP?
Önállóan legutóbb 1998-ban, vagyis 21 (huszonegy) évvel ezelőtt,
az ogy. választáson indult, és megmutatta, milyen erős párt:
116.065 db szavazatot, vagyis
2,59%-ot (kettő egész ötvenkilenc század százalékot) szerzett.

Ki tudja, mi lenne Orbánékkal,
ha 2006 óta ez az ÓRIÁSI ERŐ nem őket támogatná.
(:–)))))))))))))))

Gerner Péter soha nem volt független, mert liberális. Tapasztaltuk, hogy a liberálisok a szocialistákkal mire képesek.

Már a bemutatkozást is hazugsággal kezdi, mert azt a látszatot kelti, mintha az általa felsorolt témában nem történt volna fejlődés 2010 óta. Holott ez a fejlődés jelentette, hogy Dunakeszi lakóssága közel megduplázódott és az országos átlag felett van a születő gyermekek száma.

A beruházásokról itt lehet olvasni: https://www.dunakeszi.hu/fejlesztesek

A linken olvashatót alátámasztja a Magyar Nemzetben megjelent Borsodi Attila írása. https://magyarnemzet.hu/belfold/eros-kozossegge-kovacsoljak-a-gyarapodo-dunakeszit-7004507/

Ha a Dunakeszi polgárok bedőlnek a függetlenség ígéretének, úgy fognak járni, ahogy Esztergom, illetve Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterrel járt.

A választók pedig befejezik és döntenek, hogy kit akarnak polgármesternek.

Minden településnek olyan a polgármestere amilyet megérdemel, miután az ott lakók választották maguknak.

Hozzák a Bokros Lala mögé beállt MDF-képviselőjelöltek kampányvideóinak formáját.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés