Megszólalt az utolsó úzvölgyi veterán: „A barbár nép reánk támadt”

2019. június 7. 18:12
Feldúltan nyilatkozott a közel egy évszázadot megélt Bartha Mihály.

A 95 éves veterán a következőt mondta el az Azonnali munkatársainak a csütörtöki szégyenteljes események után: „Úgy tűnik, a barbár nép reánk támadt erősen. Ez szégyen-gyalázat, hogy ebben a 95 éves korban megáltem ezt, hogy ilyet elművelnek velünk szemben, a magyarokkal. (...) Ezt a temetőt mi alkottuk, mi csináltuk, mi megjavítattuk. (...) A fecskefészekbe a veréb beül, pontosan azt csinálta! Beült a fecskefészekbe a román!”

Felindultan beszélt arról is: hazugság, hogy egy román katona is el lenne ott temetve.

 

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért, azt mondod, már az is baj, hogy Horthy megmentett az elhurcolástól 4 év alatt nagyjából három-ötszázezer zsidó polgárt?
Az is baj, hogy Hitler támogatta, hogy zsidó államot hozzanak létre zsidó emberek?

Nincsenek szavak...

(Egyébként köszönet az Azonnalinak (!) a riportért. Még ők is képesek normálisan viselkedni, szemben pl. a mandiner maradék-neo-jobbikos csürhéjével... (Tunyacsáptól kunfián át coronitáig) )

Nagyon észnél kell lenni!

Ez nem egyszerűen a magyarok elleni támadás, ez a szuverenisták elleni alattomos támadás (még a románok elleni is, csak nem tudnak róla). Az események mögött olyan globalista felbújtók állnak, akik meg akarják mutatni, hogy íme a nemzetek Európája rossz dolog, hogy csak akkor lesz béke, ha a nemzeti identitást sikerül végképp eltörölni. (Nem mintha a románok nem gyűlölnék a magyarokat felbújtók nélkül is, de a jól szervezett tömeges agressziv felépés külső szervezésre utal.)

Ördögi módon konstruált, pokoli helyzet: A globalizmust lelkesen kiszolgáló Nyugat a globalizmus "igazának" bizonyítására a nemzetek közötti gyűlölet azon eseteit használja fel, amelynek magvait korábban éppen a Nyugat vetette el.

Úgy látszik a globalisták mégiscsak megtalálták azt a harapófogót, amellyel Orbánt meg lehet csípni:
- Ha Orbán nem üt vissza (márpedig a nemzetközi fórumokon való verbális fellépésen kívül mi mást tudna tenni), akkor számíthat a (tunyacsápista) nemzeti radikálisok támadásaira: "Orbán gyáva, Orbán az oka, hogy Magyarország gyenge és tehetetlen".
- Másfelől Orbán részéről még a verbális fellépés is újabb "bizonyíték" a globalisták kezében, hogy a világ békéjére Orbán jelenti a legnagyobb fenyegetést.

„A barbár nép reánk támadt”

Akik mertek kicsik lenni.
Köszönhető a Gyurcsány kormánynak.

Románia 2004 évben csatlakozott a NATO-hoz és 2007 évben az EU-hoz.

Téves megfogalmazás - bár akár szándékos is lehet - hogy a román nacionalisták támadtak. A valóság a román soviniszták támadtak a magyarokra, amely jelzi; Romániában állami szinten támogatott és virágzik a sovinizmus.
Úgy látszik ez az EU-nál sem veri ki a biztosítékot.

A Trianoni békeszerződés 61. cikk a Kisebbségek védelme cím alatt Magyarországra vonatkozó előírásokat tartalmaz, figyelmen kívül hagyva az elcsatolt területeket fogadó országok kötelezettségét. Ebből is látszik az igazság a farizeusi magatartás, amely végigkíséri az egész szövegezést.
https://intermatrix.hu/samples/trianoni_beke.pdf

Ezért is szükséges lenne a Trianoni békeszerződés felülvizsgálata.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés