Kálmán Olga: Fogok én még tárgyalni Orbán Viktorral

2019. június 7. 9:25
Kálmán Olga újra az Egyenes Beszédben, ezúttal az asztal túloldalán.

Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció frissen bejelentett főpolgármester-jelöltjét saját volt műsorában fogadta Rónai Egon az ATV-n.

Kálmán kijelentette, szerinte ahhoz, hogy valaki jó városvezető legyen, nincs szükség rá, hogy előtte tíz évig polgármester, majd húsz évig kerületi polgármester legyen. Hozzátette: neki van vezetői tapasztalata, és azt is tudja, milyen, amikor a munkája felelősséggel jár. Programjának több alapvetése is van, ezek közül az első, hogy Budapestet vissza kell adni a budapestieknek.

A teljes videó megtekinthető itt.

(ATV)

Összesen 160 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért van az náluk, hogy imádnak nagyképűen hablatyolni, mielőtt jól pofára esnek?

Ez a nő, onnantól kezdve besorolhatatlan, bármilyen emberi kategóriába, mióta hithű atévés liberálisból átvedlett hithű áljobboldali tévésnek. Gerinctelen....mindegy honnan kapja a pénzt.

Ez a nő, onnantól kezdve besorolhatatlan, bármilyen emberi kategóriába, mióta hithű atévés liberálisból átvedlett hithű áljobboldali tévésnek. Gerinctelen....mindegy honnan kapja a pénzt.

A fényképen két kvótanő látható.

programjának több alapvetése van.
az első, hogy orbán takaroggy
a második, hogy orbán takaroggy
a harmadik pedig, hogy orbán takaroggy

ennyi kell és nem több az ő szavazóiknak. figyeljétek meg, mekkorát fog menni a szavazáson! semmi nem számít ennek a rétegnek, ha cserébe megkapják orbán elzavarásának hihető illúzióját.

végülis gollam is ujjongott a visszaszerzett gyűrű miatt, miközben zuhant a végzet hegyébe...

Talán próbálj meg azon elgondolkodni, miért érdeke Gyurcsánynak, hogy most még ne egy ütőképes jelölt álljon szembe Tarlóssal? Talán azért, mert ő is tudja, hogy most nem lehet Tarlóst legyőzni, és inkább a használhatatlan, de kellően törtető jelöltek amortizálódjanak. Ha az ellenzékben valaki hosszú távon gondolkodik, akkor 2024-re tervez, amikor minden pártnak friss, addigra aprólékos munkával felépített jelölttel kell indulnia.

Szeles Betti volt még ekkora öntudattal............ :)

Tusk mondta, hogy nők kellenek. Nem számít, mi van a fejben, csak nő legyen.
Nekünk ott van ijesztő példának Szél kvótanő.

Gratulálok a Jobbiknak, hogy az ősbolsevik szerekereit (DK és Momentum) segítettek betolni Brüsszelbe.

Most nyalhatják Kálmán Olgáét is, amiért olyan szépen és kitartóan alákérdezgetett Vonacicának.

Ezt gondolod válasznak? Konkrétumra hirtelen témát váltó terelés?

Kálmán Olga Simicska után most Gyurcsány bábja lett. Feláldozható figura a sakktáblán. Van az a pénz...

Egy telefon, és egy hétszámjegyű felajánlás elég volt ahhoz, hogy az arcát adja ehhez az ellenzéki kutyakomédiához.

Tarlós marad, és ezt ők is tudják. Nagy varázslat kellene ahhoz, hogy ebből a cirkuszi mutatványból az ellenzék jöjjön ki győztesen.

Értem én, hogy szerinted ütőképes jelölt, de én ezt a véleményt nem osztom. Úgy ütőképes, mint Puzsér. Sokan figyelik a médiajelenlétüket, de szavazni kevesen fognak rá.

Karácsony szavazóvonzó képességéről az EP választások alatt mindenki meggyőződhetett. A Momentum kapcsolt először: Karigerivel nem fognak nyerni, és ha mégis, osztozzanak a többi balos alakulattal a "dicsőségben"? Egy fenét. Mindenki hozza a saját jelöltjét, és folytathatják egymással a farokhosszmérő versenyt. Ha ügyesek, őszre kiszoríthatják az LMP-t és az MSZP-t minden fontos kerületi pozícióból.

Tarlós pedig nyugodtan gyújtson rá egy kubai szivarra. A kávé ekkora mennyiségben nem egészséges.

Mitől ütőképesebb, sorold az előnyeit? Simicska után, aki lényegében eldobható figuraként magára hagyta, és most Gyurcsány fizeti, ettől ütőképes? Gyurcsánynak nincs meggyőző szakembere, aki valóban ütőképes lehetne? Szerintem lenne, de most neki is egy eldobható figura kell.

Nem kell különösebb karaktergyilkolás.

Kálmán Olga vadul Fidesz ellenes volt mindig, aztán hirtelen Simicska szócsöve lett, és senki nem kérdezte meg tőle, hogy átállása előtt egy évvel hogyan interjúvolta volna Simicskát?

Aztán utolérte a köpönyegforgatók sorsa, Simicska egy laza mozdulattal dobta, és úgy tűnik, ettől a kis kitérőtől lejjebb szállt az ázsiója.

Most Gyurcsányhoz szegődött olyan szerepre, amiről ordít, hogy átmeneti. Nem igaz, hogy Gyurcsány nem tudna szakmailag, politikailag értékelhetőbb figurát elővenni. Biztos, hogy van neki jobb jelöltje, de nem akarja, hogy Tarlóssal szemben veszítsen, arra most jó lesz Olga. Olga vagy annyira becsvágyó, hogy ezt nem veszi észre, vagy észreveszi, de megfizetik érte.

Gyurcsány valódi embere öt év múlva kerülhet elő, amikor minden pártnak, a Fidesznek is új jelölttel kell előállni. Fletó türelmes, képes kivárni, ráadásul neki 2022-ben jön az igazi feladat.

Kálmán Olgát jó eséllyel azért jelölhetik, mert egyrészt elő kell állni önálló jelölttel, akit jó eséllyel túltaszigálnak, túlüzletelnek az előválasztáson, másrészt pedig Gyurcsány bízik a meghökkentő jelölésben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés