Dömötör Csaba: Nem mi szerepeltünk egy színpadon zsidókat listázókkal

2019. június 4. 18:47
A Kocsis-Cake Olivióról megjelent rasszista plakátokról kérdezte Szabó Timea a miniszterelnököt. Dömötör Csaba válaszolt.

A Párbeszéd politikusa írásban kérdezte meg a miniszterelnököt, hogy elhatárolódik-e a Kocsis-Cake Olivióról megjelent rasszista plakátoktól. Emellett arra volt kíváncsi, hogy nem lát-e Orbán Viktor összefüggést  „a kormány menekültekkel szembeni kommunikációja és a mostani plakátok
gyűlöletkeltő szövege között”
?

Az említett plakátokon a képviselőnő beszámolója szerint a következő feliratok voltak: „Több niggert Brüsszelbe!”, „Szavazz rám és nem leszek itt!” és „Párbeszéd + MSZP a jóféle kivándorlásért”.

A kérdésre Dömötör Csaba államtitkár válaszolt. Elmondta, hogy a magyar kormány mind a baloldali, mind pedig a jobboldali szélsőségektől elhatárolódik. Emellett felhívta Szabó Timea figyelmét arra, hogy nem a Fidesz kormányzása alatt masíroztak paramilitáris gárdák az országban, valamint nem a kormánypártok szerepeltek egy színpadon a Jobbikkal, amelynek egyik képviselője zsidókat akart listázni, egy másikuk pedig a Duna-parti Holokauszt emlékművet gyalázta meg. Kiemelte, hogy ezen tettek elkövetőinek a neve ismert, mégsem határolódik el tőlük a képviselőnő.

Dömötör válasza végén képmutatónak nevezte a beadványt.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kevered. Toroczkai Gyurcsány agent prvocateur-e.

Toroczkai Toth-Tutsek egy bolsi provokatőr, a felesége román, a neve is fake.

A ti kutyátok kölke. Miután a Jobbikot ejtettétek, most a Mi Hazánkkal próbáljátok lejáratni a hazát. Milyen érdekes, hofy Toroczkai aki végig Vona szekerét tolta, nem csak a mihazánk élére állt, de már meg megint vonultatja is a volt munkásőröket.

Hiába próbálkoztok, ez a játszma se jön be.

Ez a Timi mániája. Trauma és gyászmunka.

Miután kiderült, hogy ő maga, a ultralibsi NGO-s funkcionárius, elfelejtett időben és őszintén elhatárolódni a jobbikos férjétől, kialakult ez a kóros hárítási és vetítési reflex.

Bucika, a kétfarkút is a te adódból támogassa a zállam.
Az összes ellenzéki és viccpártot. Törvény írja elő.

Jó. Azt még mondhatta volna, nem tudni, ki plakátolt......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés