Vasárnapig bírni kell

2019. május 24. 19:40

Bencsik András
Demokrata

Nagy az aggodalom a migrációt ellenző erők fölerősödése miatt.

„Balliberális körökben nagy az aggodalom a migrációt ellenző erők föllendülése miatt: Orbán Viktort a kampány csúcsán fogadta az amerikai elnök, Salviniék zászlót bontottak. Erre az emberek odafigyelnek. Ráadásul Európa polgárai egyre jobban elutasítják a migrációt. El kellett tehát a figyelmüket terelni, egyúttal meg kellett rogyasztani az erősödő patrióta tábort, és egy kis orosz veszélyt is meg kellett lengetni. Tudjuk, az oroszok már a spájzban vannak... Ekkor jött kapóra a titkos felvétel, amit egyáltalán nem véletlenül két balliberális német újság szellőztetett meg egyszerre, hogy nagy visszhangja legyen.

Most pár napig a jobboldali politikusok korrupciójáról és azon terveiről van szó Európa-szerte, hogy birtokba vennék a »szabad és független« médiát, továbbá zsíros állami megbízásokat adnának annak, aki a kezükre játszik. Ügyesen sikerült hírbe keverni Orbán Viktort is, aki a migrációellenes tábor legmarkánsabb alakja.

A kis Kurz kancellár, aki a videóban elhangzott, de meg nem erősített pletyka szerint a »titkos hátsó szobák« lepedőbajnoka, úgy érezte, eljött az ő ideje. Felrúgva a politikai tisztesség legtágabb korlátait is, bejelentette, hogy feloszlatja kormányát és – mit tesz a sajátosan megszervezett véletlen! – az első körben némi csalással, majd a második körben valahogy csak sikerrel befutó baloldali-liberális osztrák köztársasági elnökkel, Alexander Van der Bellennel egyetértve előre hozott választásokat jelentett be. Abban reménykedve, hogy a patrióta és migránsellenes Osztrák Szabadságpárt elleni hajtóvadászat a nyomasztóan egyenirányított (balos) német nyelvű média közreműködésével nem csupán most vasárnap, hanem majd a szeptemberi választáson is eredményes lesz. És akkor visszatérhetnek a szép napok, amikor Ausztriát ismét egy bal–jobb nagykoalíció irányítja... Amely – ahogy tették korábban is – újra beengedi majd a migránsokat, hiszen ők humanisták és jószívűek.

Ha Magyarország egy nagy hajó lenne, akkor most innen messzire kellene elvitorlázni. De nem az, így hát harcolnunk kell. A szavazatainkkal. Vasárnapig bírni kell. Kibírjuk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/148980

Ajánljuk még a témában