Vasárnapig bírni kell

2019. május 24. 19:40

Bencsik András
Demokrata
Nagy az aggodalom a migrációt ellenző erők fölerősödése miatt.

„Balliberális körökben nagy az aggodalom a migrációt ellenző erők föllendülése miatt: Orbán Viktort a kampány csúcsán fogadta az amerikai elnök, Salviniék zászlót bontottak. Erre az emberek odafigyelnek. Ráadásul Európa polgárai egyre jobban elutasítják a migrációt. El kellett tehát a figyelmüket terelni, egyúttal meg kellett rogyasztani az erősödő patrióta tábort, és egy kis orosz veszélyt is meg kellett lengetni. Tudjuk, az oroszok már a spájzban vannak... Ekkor jött kapóra a titkos felvétel, amit egyáltalán nem véletlenül két balliberális német újság szellőztetett meg egyszerre, hogy nagy visszhangja legyen.

Most pár napig a jobboldali politikusok korrupciójáról és azon terveiről van szó Európa-szerte, hogy birtokba vennék a »szabad és független« médiát, továbbá zsíros állami megbízásokat adnának annak, aki a kezükre játszik. Ügyesen sikerült hírbe keverni Orbán Viktort is, aki a migrációellenes tábor legmarkánsabb alakja.

A kis Kurz kancellár, aki a videóban elhangzott, de meg nem erősített pletyka szerint a »titkos hátsó szobák« lepedőbajnoka, úgy érezte, eljött az ő ideje. Felrúgva a politikai tisztesség legtágabb korlátait is, bejelentette, hogy feloszlatja kormányát és – mit tesz a sajátosan megszervezett véletlen! – az első körben némi csalással, majd a második körben valahogy csak sikerrel befutó baloldali-liberális osztrák köztársasági elnökkel, Alexander Van der Bellennel egyetértve előre hozott választásokat jelentett be. Abban reménykedve, hogy a patrióta és migránsellenes Osztrák Szabadságpárt elleni hajtóvadászat a nyomasztóan egyenirányított (balos) német nyelvű média közreműködésével nem csupán most vasárnap, hanem majd a szeptemberi választáson is eredményes lesz. És akkor visszatérhetnek a szép napok, amikor Ausztriát ismét egy bal–jobb nagykoalíció irányítja... Amely – ahogy tették korábban is – újra beengedi majd a migránsokat, hiszen ők humanisták és jószívűek.

Ha Magyarország egy nagy hajó lenne, akkor most innen messzire kellene elvitorlázni. De nem az, így hát harcolnunk kell. A szavazatainkkal. Vasárnapig bírni kell. Kibírjuk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Így igaz, nekünk a saját dolgainkkal kötelességünk foglalkozni.
Már csak azért is, mert ahányszor a történelem folyamán - és milyen sokszor - másokon segítettünk, a köszönet sok esetben az ellenünk való árulás volt.
Tudjuk, holnap az elb.szott Weber-Timmermans-Zöld alvégszövetség nyeri a választást.
De ez a győzelem egyszersmind a vereségsorozatuk első állomása is lesz..
És ez a fontos..

A DK felemelkedése ijesztő.

Több erő, idő kellett volna arra, h. az európai bér és stb.-vel kampányoló bolgár bül-bül populisszima üzenetének bárgyúságára a Fidesz a figyelmet fölhívja. Ez így nem lesz jó.

Minden a kisvárosokon, sőt, a falvakon fog múlni. Ezt mostmár ki kell várni, reménykedjünk, h. fölülmérték.

Nekem is gyanús, h. főleg az MSZP-t tudják fosztogatni, de azért fáj ez nekem és bizony drukkolok is.

Amit Populisszima és Ripacs kifőztek, az sok szerencsétlent csábíthat.

Mindegy, meglátjuk.

Kösz! Van bőven mást is csinálnom, áldás volt ez az eső, a gaznak is sajnos. Mindegy, elkezdtem, haladok.

Igen, erre gondoltam, a Momentum aláírásgyújtésénél is föl kellett volna venni a kesztyűt. Párizsnak győztek, nem kellett volna.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés