A magyar családpolitika lenácizásáról

2019. május 23. 21:11

A Welt szerzőjének az egyik legcsodálatosabb magyar intézkedést sikerült a nácikhoz hasonlítania.

2019. május 23. 21:11
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Alapból nem szokott érdekelni, ha valaki hülyeségeket ír, de ugye ez az egyik legnagyobb német lap, és az egyik legcsodálatosabb magyar intézkedést sikerült a nácikhoz hasonlítania.

Szóval ez gonosz, mert lehet valaki rosszul tájékozott, buta, elfogult – de ez egyik sem, ez nettó ármánykodás, támadás a család boldogságos intézménye ellen!

Ugyanis semmi hasonlóság nincs a náci szülésbuzdítás és a magyar családtámogatási rendszer között. Semmi.

Viszont hatalmas áldozat és bátorság a magyar emberek és a magyar kormány részéről, hogy felvállalták: segítenek a magyar fiataloknak, hogy megvalósíthassák álmaikat és boldog házasságokban megszülethessenek a kívánt gyerekek!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkemókus
2019. május 24. 18:09
Oké, hogy facebook, de annyira igénytelen a szerző stílusa.
Bástyaelvtárs
2019. május 24. 17:36
jaj fruzsika, el ne sírd már magad ,mert akkor én is sírok! hát, hogy a viharba ne lenne náci családpolitika amit a führer csinál! Ez a támogatási rendszer nem mindenki számára nyitott, hanem nagyon is irányított célcsoportja van. Nem, nem a szép magyar fiatalk párok, ez így túl szép lenne. Azt nézd meg először , hogy kiket zár ki és beszélgess velük pár mondatot! Rögtön nézheted a jövedelem szintet például! A legnagyobb szükségben élőknek akiknek tényleg égető lenne esélytelen hozzájutni a lakáshitelhez. Az elváltak kizárva. Vagy kinek jó a fűnyíróelv szerinti adóvisszatérítés? akik dolgozik és azon belül is az kap valós segítséget akinek magas a jövedelme. A foglalkoztatottak harmada minimálbért keres, baszki ! Vagy ott van az autó támogatás. Az kap másfél milliót bele aki vesz egy ÚJ 7 személy autót. Kinek van erre pénze? Mert a jónép 90%-a használt kocsit vesz 1-2 millióért. A segítség biztos jól jön azoknak is akik megveszik az új volvo xc 60-at vagy xc 90 et 15-25 millióért, de a csóró tömegeknek akiknek le kéne cserélni a 12 éves szuzuki swiftet nagyobb autóra mert jön a baba azoknak biztos kurva élet, h nem futja sok milliós új autóra. A rezsitámogatásból kik veszik fel a legnagyobb pénzeket az erre beállított sok milliárd ft-os ktg.vetésből? Nem a tömegek akik alig fűtenek a másfél szoba panelben hanem a gázzal meg árammal fűtött több100 m2 -es luxuspecók tulajai meg a medence és szauna felfűtése miatt nagy áramszámlájú kertvárosi magánházak boldog tulajai ! Nyíltan felvállaltan a keresztény fehér magyar asszonyokkal akar "szerződést kötni" a kormány, h legyenek szülőgépek, szálljanak ki a munkaerőpiacről és tolják kifele a nemzetthy gyerekeket. De ezt a jól keresők tehetik csak meg ! Kirekesztő szar náci szocpol, egyértelmű..
Negue
2019. május 24. 14:23
Ja....te olyan kis vicces fiú vagy, hogy Mészáros Lőrincet hívod Orbán Lőrincnek? Hát tényleg szétröhögtem az agyam, olyan jó.:( És ebben mi az újdonság? Mészáros nem most lett nagyvállalkozó, csak ti akarjátok úgy beállítani, mintha 9 évvel ezelőtt még hasalt a gázkonvektor alatt, és azokat szerelte.
Negue
2019. május 24. 14:07
Linket kértem. De ki az az Orbán Lőrinc? Most komolyan kérdezem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik