Már az újszülöttek életét is veszélyezteti az egészségügy válsága

2019. május 23. 13:22

Az állandó sorosozás helyett inkább arról kellene beszélnie a Fidesznek, hogy mit tesz azért, hogy folyamatosan biztosítottak legyenek a legfontosabb, életmentő gyógyszerek.

2019. május 23. 13:22
MSZP
MTI-OS

Az MSZP Országos Központjának közleménye

Már az újszülöttek életét is veszélyezteti az egészségügy válsága

A Fidesz folyamatosan arról beszél, hogy meg kell védeni Magyarországot, miközben nap mint nap kiderül, hogy ők jelentik a legnagyobb veszélyt a magyarokra. Az egészségügy az összeomlás szélén van és már egyre súlyosabb gondok jelentkeznek a gyógyszerellátásban is, ami már az újszülöttek életét is veszélyezteti.

Az állandó sorosozás helyett inkább arról kellene beszélnie a Fidesznek, hogy mit tesz azért, hogy folyamatosan biztosítottak legyenek a legfontosabb, életmentő gyógyszerek. Azonban az egészségügyről nem mernek beszélni, mivel nem fordítanak rá elég pénzt azért, mert az Orbán-kormányt csak a gyűlöletkeltés érdekli, amire nem sajnál napi 100 milliót elkölteni.

Azért van szükség uniós szabályokra és forrásokra, mert az Orbán-kormány nem akarja biztosítani a minimumfeltételeket sem az egészségügyben. Az MSZP-Párbeszéd szövetség azért akarja megvalósítani a szociális Európát, hogy legyen egy európai egységes egészségügyi minimumszolgáltatás a tagállamokban és minden magyar európai szintű egészségügyhöz juthasson.”
     

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pistabá
2019. május 24. 11:25
Hát persze, mert már nincs a 300 Ft-os vizitdíj. Még a cégautó után is fizetni kellett a TB járulékot. A trezorokról se feledkezzünk meg.
IV. Fawkes
2019. május 24. 08:37
mindmeghalunk.mszp.hu :-)
silenceCZ
2019. május 23. 23:20
nos, undorító mocskos kommunisták nagyon lenézitek a választóitokat, ha azzal kampányoltok , hogy a svájci Hoffman-La Roche gyógyszergyártónak termelési problémái akadtak, így bizony akadozik a Konakion ( K1 vitamin) nevű gyógyszer szállítása. Magyarországon, Németországban meg Peruban is... meg fogják oldani, nyugi.
monalisi
2019. május 23. 19:21
Igen , amióta az MSZP nem emlegeti a lélegeztetőgépeket, sokkal rosszabb az egészségügy !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik