Tükörbe nézett a Momentum, és egy hős Donáth Annát látott

2019. május 22. 13:24
A német Spiegel (magyarul: tükör) című magazin stábja az önmagát nem jobb- és baloldali ellenzéki pártként meghatározó politikai alakulat májusi felvonulásán járt.

A videós anyagnak nemes egyszerűséggel azt a címet adták: Anna Donáths Kampf gegen Orbán, azaz Donáth Anna harca Orbánnal. A videóból ugyanis kiderül, hogy a Nyugatról hazaköltöző Donáth Anna testesíti meg a „kampf gegen Orbant”, azaz az Orbán elleni harcot mintegy újfajta, 21. századi „sturm und drang”-ként, hiszen csak ezért tért vissza Magyarországra. 

Amihez persze mások is csatlakoznak, de őket nem nevezi nevén a videó. Sokatmondó egyébként az Autokratie címke is, amivel a videót ellátták.

Más vélemény nemigen hallatszik el, szinte az övé: az egyedüli „megszólalók” két középkorú hölgy volt, akik elmondásuk szerint még közértben is vásároltak is a fiatal Orbán Viktorral, akkor, amikor még „nem volt ilyen *****t.”

A videót nem lehet beágyazni, így csak itt lehet megnézni.

Összesen 164 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Biztos orosz hekkerek akadályozzák az európai bolsevikeket abban, hogy végre megtalálják a magyar diktatúra áldozatait és hőseit. Pedig roppantul igyekeznek, majd szétreped a végbelük a nagy erőlködésben, hogy végre bemutathassák a berlini köcsögszférának a magyar elnyomást.

Hogyan tud az ellenzék ennyi ellenszenves, mondhatnám ránézésre utálatos női politikust felvonultatni.

A szemünk előtt térnek vissza a politikába a gyökértelen, külföldi érdekeket képviselő, kiszolgáló, nemzetellenes egykori bolsik leszármazottai, ugyanazon politikai hitvallással, küldetéssel. Ébresztő emberek, ezek mind Soros jól kiképzett, jól fizetett zsoldosai, a haza első számú ellenségei.

Válaszok:
Megtalálta | 2019. május 22. 14:38

A momentumos figurákat nagyon tolják nemzetközileg. Ezért is jönnek fel, mint a talajvíz, főként az LMP rovására.

Ugyanaz a sztori, mint Cseh Katkánál. Kimentek, kurvasikeresek voltak, de visszajöttek harcolni, méghozzá úgy, hogy megint kimennének. És persze mindezt nem a pénz miatt, hanem az őszinte forradalmi hevületnek köszönhetően. Mer' ők baszottul bátrak.

Most nagyon tolják ezt a küszöb alatti pártocskát, biztos ők is jártak Ibizán...nekik szabad.

"Tükörbe nézett a Momentum, és" káráló "kopasz" tyúkokat látott.

A politikusként nevesincs Donáth aligha építhető fel hatásos figurának, mert semmi jellegzetes gondolata nincs, semmi tényleges politikai teljesítményt nem mutatott fel.

Válaszok:
Türelem | 2019. május 22. 21:24

Ha már pontosak akarunk lenni, apja volt MSZP-s országgyűlési képviselő.....ezt ugye elfelejtetted. Ez nem szégyen, csak családi determináció. Már amennyiben hallgattad a Klubrádióban az apjával készült interjút. Az kilyejölte a család, benne lánya ideológiai koordinátáit is, a bolsi gyökértelenség, kozmopolitizmus talaján. nem minden zsidó család áll ezeken a pilléreken.

Soros is hozott anyagból dolgozik, sok a selejt, Ő is tudja, hogy a belpesti zsidó értelmiség nemzeti konszenzust kereső részétől legtávolabb álló szellemi vonulatával is kísérleteznie kell.

A nemzetben gondolkodó magyar zsidóság a jelen és a jövő letéteményesének Orbán Viktort tekinti. Orbán, a zsidóság számára is a második Bethlen-i konszolidációt jelenti. Egzisztenciálisan, kulturálisan, ezt ismerte fel helyesen Köves Slomó, s ezt téveszti szem elől az a MAZSIHISZ, amely szembefordul az Izrael vitális érdekeit képviselő Netanjahuval, a magyar-izraeli kormányközi kapcsolatokkal.

Sajnos az utolsó bekezdésben írott véleményeddel nehezen tudok vitába szállni. Talán túlzottan optimista voltam, amikor arról írtam, hogy a zsidóság többsége felismeri a sorsfordító történelmi pillanatot, s a közös sors szempontjából egyedül járható alternatíva mellé áll. Az biztos, hogy ha a Pannónia utcai Belga Sörözőben akár csak véletlenül is egyetlen pozitív jelzőt használná Orbán Viktorra, akkor kidobnának. A szellemi műhelyekben, kiadók, szerkesztőségek, balliberális színházak esetében valóban életre szóló stigmát kaphat, ha valaki a józan meggyőződését követve nyíltan közösséget vállal, legalább a migráció kérdésében Orbánnal.

Mindez a zsidóság tragédiája, amiből sok volt a történelem folyamán. De valaha számonkérték a túlélők saját zsidó vezetőiken, szellemi kápóikon a bűneiket? Nem.

Most minden felgyorsult ütemben zajlik, mások az idő távlatok, rövid egy-két évtized alatt a Soros által irányított - s nyilvánvalóan tágabb szellemi körben kitalált - migráció nagyon gyorsan átírja majd Európa etnikai, gazdasági, vallási, kulturális, biztonsági térképét.

A Momentum mostani vezetőin még számon kérheti a zsidóság az ellene elkövetett gazságokat, újabb kori holokausztot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés