Nem. Hiszitek. El.

2019. május 22. 21:53

Jeszenszky Zsolt
Facebook
Tegye fel a kezét, aki visszasírja azokat az időket, amikor a krumplileves még krumplileves volt, a Calvin Klein pedig jó csajokkal reklámozta a bugyikat, és izmos fiúkkal az alsónasztrókat.

„Nem. Hiszitek. El.
Pedig igaz.
A Calvin Klein csinált egy reklámot, amiben a főszereplő csaj egy vele azonos nemű robottal csókolózik. Nagyon penge, nagyon trendi, ugye?
A céljuk a különböző genderek és szexuális orientációk nagyszerűségének érzékeltetése. Vagy mi a szösz.
A bibi csak az volt, hogy a filmben szereplő modell heteroszexuális. És ezen az LMBTQ2... hangadók megsértődtek - a Calvin Klein pedig bocsánatot kért!
Tegye fel a kezét, aki visszasírja azokat az időket, amikor a krumplileves még krumplileves volt, a Calvin Klein pedig jó csajokkal reklámozta a bugyikat, és izmos fiúkkal az alsónasztrókat...”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem érdekel az egész. Hányingerem van már ettől az egész nemi irányultság-nemi önazonosság fostól. A tetves cégektől, akik ilyen retkekkel akarják magukra felhívni a figyelmet, az elmebeteg állat libsiktől, akik minden szarért visítanak a faszbúkon, és az sem érdekel, ha ezek után egymás torkát harapják át.

Ami ebbe a szemétbe beleáll, az dögöljön meg, megérdemli a sorsát.

1. Aki cég 2019-ben még mindig szivárványoz, meg nemileg, rasszilag diverzifikál, azzal a jövőben nem kívánok semmiféle kontaktusba kerülni. Még a végén elkapok tőlük valami kórt.

2. Akit azért basztatnak online, mert nem elég progresszív a transzfaszom ligában, az tanulja meg leszarni ezeket az állatokat. Ezek naponta találnak valakit, akit online akarnak meglincselni. Egy tapodtat sem szabad hátrálni, és meghunyászkodni. Szarni kell rájuk magasról. Egy hét múlva már senki nem fog emlékezni rá, jön az újabb és újabb "botrány".

"A reklám maga olyan, amilyen, a modellek itt kis szódával színészek. Ez is megérne oár szót, de mindegy."

Oár szó : A robotnő sem robotnő, és bár a szerepet eljátszó Felhőatlaszos-robotkéjnő Doona Bae tán leszbikus...mégis nem a Wacsovszki-nővérek (exférfi rendezőpáros) teremtménye,

,hanem anya szülte avítt módon. :-) Na, ez a durva. :-DD

Teljesen egyetértek. Mindig a legjobbat kell kiválasztani, akkor is ha eredetileg mást kerestünk. :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában