Mirotvorecen is szerepel

Gudenus: A nyomok Bécsújhelyre vezetnek

2019. május 22. 14:45
Egy ukrán weboldalon „halállistára” került a volt FPÖ-frakcióvezető.

Minden egy étteremben kezdődött, a bécsújhelyi Le Ciel nevű luxusétteremben találkoztam először ugyanis az álunokahúggal – mondta el a volt politikus a Kurier nevű osztrák napilap munkatársának. Mindez 2017. március 24-én történt Gudenus szerint, aki hozzátette: az álunokahúg Maybachhal érkezett.

Ezen az estén jelen volt Gudenus felesége, egy müncheni közvetítő, egy bizonyos Julian Thaler, akárcsak egy bécsi ügyvéd. Gudenus felidézte: a találkozó (és később az egész folyamat) középpontjában ez a bécsi ügyvéd volt (akinek a nevét nem közölte a Kurier – a szerk.). A vacsora után további találkozók következtek, ezek hat hónapon keresztül tartottak.

Ezután következett két ibizai találkozó a Gudenus által „színészcsoportnak” nevezett társasággal, egy nyáron, majd még 2017 őszén – tetet hozzá a volt frakcióvezető.

Időközben a Mirotvorec nevű hírhedt ukrajnai nacionalista portálra felkerült Gudenus is, mint aki veszélyforrás az ukrán államra. Ennek oka nem a  mostani botrány, hanem az, hogy 2014-ben kiállt a Krími orosz népszavazás eredménye mellett. Ezért egyébként az SZBU korábban beutazási tilalommal sújtotta az osztrák politikust.

Az oldal névsorát azóta tekintik egyfajta halállistának, amióta két oroszbarát újságírót – akiknek az adatai felkerültek a listára – megöltek ismeretlenek.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

@beobachter
Erről van szó!
A kérdést Záveczék és az összes többi körmönfontan, TENDENCIÓZUSAN teszi fel.
A korrekt felmérés így hangzana:
1. Tudja-e, mi az Európai Ügyészség?
2. Tudja-e, a Soros-NGO-k -alapítványok hány országban, hány érzékenyítőt, propaganda akciót szerveztek a jog területén dolgozóknak az utóbbi három évben?
3. Tudja-e, hogy az Európai Ügyészség irányításáról milyen jogszabály dönt?
4. Tudja-e, hogy az Európai Ügyészségnek joga van bárkit, a magyar jogrendtől teljesen különböző indokkal börtönbe vettetni, megfosztani vagyonától, politikai céloknak alárendelt nyomozásokat lefolytatni?
5. Tudja-e, hogy Brüsszelben az EU-s hivatalokat, bizottságokat alapvetően G. Soros és ügynökségei irányítják?
6. Támogatja-e, hogy Magyarországot G. Soros felügyelte Európai Ügyészség irányítsa a jog, igazságszolgáltatás területén?
...
És ezek után jöhetne a kérdés:
7. Támogatja-e, hogy Magyarországot az Európai Ügyészség jogi-igazságszolgáltatási felügyelete alá helyezzék és ezzel a magyar igazságszolgáltatás önállósága megszűnjön, idegen érdekek mentén folyjon a jogi munka?

Máshol azt is olvasni, hogy Gudeus felesége figyelmeztette őket, hogy becsapás lehet- nem hallgattak a női megérzésre

""aki hozzátette: az unokahúgy Maybach-al érkezett""

Szerintem ezt a cikket Kunhalminak diktálták, és azt mondták Unokahugi, csak Ágika nem tudta, hogy mejyik az "I", és melyik az "Y".

De lejjebb van egy nagyon Bangóné helyesírására emlékeztető szó, ahol mondták neki, hogy: kifelejtettél egy "t" betűt! Erre gyorsan hozzáírta, csak rossz helyre, ahogy szokta. :)))
Íme:
"majd még 2017 őszén – tetet hozzá a volt frakcióvezető."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés