Kapott-e Heinrich Pecina közbeszerzési ajánlatot a Népszabadság megszerzéséért cserébe?

2019. május 22. 11:32

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Mi, európai magyarok nem fogjuk tovább tűrni, hogy korrupt gazemberek kezében legyen az irányítás.

„A botrányos ibizai videó miatt hétvégén lemondott osztrák alkancellár, Heinz-Christian Strache a felvételen beszél Heinrich Pecináról is, aki Magyarországon sem ismeretlen, illetve arra is utalást tesz, hogy az üzletember különböző közbeszerzéseket nyert el a magyar kormánytól. Pecina 2016-ban bezárta a Népszabadságot, majd nem sokkal később a vidéki lapok nagy részét kiadó Mediaworksöt pedig eladta Mészáros Lőrincnek. Az általa felvásárolt további vidéki lapok is kormánypropaganda üzemmódba álltak át.

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdést nyújt be a kormánynak: kapott-e Heinrich Pecina közbeszerzési ajánlatot a Népszabadság megszerzéséért cserébe? Mi, európai magyarok nem fogjuk tovább tűrni, hogy korrupt gazemberek kezében legyen az irányítás, és ők irányítsák agymosó propagandájukkal a magyar közvéleményt. Továbbra is dolgozunk az Európai Egyesült Államok és az Európai Ügyészség tervének megvalósításának tervén, hogy ne menekülhessenek el azok, akik trükközéssel és csalással akarják irányítani az országot.”

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha meglátom vagy meghallom, hogy "európai magyarok", rosszul leszek.
(Ugyanez vonatkozik - sajnos már - a "migráns" kifejezésre is, holott alapvetően egyetértek azzal, hogy ne jöjjenek Európába, csak a nyomulást nem bírom).

A közbeszerzésnek meglehetősen összetett, az EU-s jogot is figyelembe vevő jogszabályi háttere van. Elég könnyű utánanézni, hogy az említett úr, vagy valamelyik érdekeltsége milyen közbeszerzési eljárásokban volt érintett.

De ezt Gy. Ferenc és "európai magyarjai" nyilván jól tudják. Hiszen a közbeszerzés az egyik szakterületük. Csakúgy, mint a korrupció. Amivel kapcsolatban tőlük is lehetne, kellene kérdezni ezt-azt.

De erre nem fog sor kerülni. Mert amíg az "európai magyarok" színen vannak, garantált a Fidesz győzelem.

A demokratát már elhagyták a saját önmeghatározásukból:-))))
Én sem tartom őket demokratáknak- sem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában