Bűnügyi statisztikákat hamisított a migránsügyi államtitkár Hollandiában

2019. május 22. 20:35
Mark Harbers holland migrációs államtitkár a migránsok által elkövetett bűncselekmények statisztikáit kozmetikázta, bele is bukott.

A Neokohn információi szerint lemondott szerdán Mark Harbers holland migrációs államtitkár, mert kiderült, hogy az Igazságügyi és Biztonsági Minisztérium 2018-as, a menedékkérők által elkövetett bűncselekményekről készített jelentése pontatlanságokat tartalmazott.

A beszámolók szerint a jelentésben mintegy 4600, súlyos kategóriába tartózó bűncselekményből számos, különböző szexuális bűncselekményekre, gyilkosságokra vagy gyilkossági kísérletekre utaló esetet mindössze „egyéb” megjelöléssel láttak el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akkor írjuk le az igazságot, nem a Neokhon igazságát, a valóságost:
"Lemondott Mark Harbers holland migrációs államtitkár, miután kiderült, hogy a menedékkérők által elkövetett bűncselekményekről szóló 2018-as jelentésben csak "egyéb" megjelöléssel látták el a szexuális támadásokat, a gyilkosságokat és a gyilkossági kísérleteket.

Az Igazságügyi és Biztonsági Minisztérium 2018-as jelentése 4600, súlyos kategóriába tartózó bűncselekményről számolt be. Ezek közül mintegy ezer különböző szexuális bűncselekmény, gyilkosságokra vagy gyilkossági kísérlet volt, de ezeket az eseteket a dokumentum összefoglalóan az "egyéb" kategóriába sorolta.
Bírálói azt vetették Harbers szemére, hogy így próbálta meg elterelni a figyelmet a jelentésben foglaltakról. A holland parlament alsóházának a jelentésről folytatott kedd esti vitáján az államtitkár elismerte, hogy noha nem volt szándékos, a jelentés részleteit illetően nem adott megfelelő tájékoztatást a kormány tagjainak. Harbers a vitán bejelentette, felajánlja lemondását Vilmos Sándor holland királynak.
Mark Rutte miniszterelnök és a kormányzó jobboldali liberális Néppárt a Szabadságért és a Demokráciáért (VVD) párt elnöke a vita után azt mondta: tiszteletben tartja Harbers döntését, de sajnálja, hogy "a kabinetnek búcsút kell vennie egy ilyen tehetséges és elkötelezett liberálistól"."
"a tehetséges és elkötelezett liberális ... elismerte, hogy noha nem volt szándékos, a jelentés részleteit illetően nem adott megfelelő tájékoztatást a kormány tagjainak."
EZ HOLLANDIA? EU A MAI LIBERALIZMUS!!!
Nem volt szándékos a menedékkérők - migránsok - bűncselekményeinek eltussolása.
És ezt egy Hollandiában, egy komoly pozíciójú ember, a néphatalom legfelsőbb hivatalában, felelősen, komoly arccal be meri jelenteni.

Válaszok:
vizesnyolcas | 2019. május 22. 21:18

Erre van egy magyar mondás: "Anyád!"

Mint az egyik unokám szokta mondani: "Ez véletlen volt."

Politikusok, médiák becsapják, megvezetik a másikat, a társadalom tagjait, ennek következménye kell, hogy legyen mindenhol. Helyes, mondjanak le ezen helyzetben a megvezetők, mert a társadalom tagjai tiszteletet és a valóságot, tényeket, egyenességet és nem manipulációt érdemlik. Ezek nem a világosság eszközei.

Napi 12 súlyos, migrik által elkövetett bűntettet elhallgattak a nyilvánosság elől.
Fasza.
Egy éven át.
A mi Ferink ezekhez képest kispályás hazudozó.
Ez a nagy büdös liberális demokrácia.
El kell hajtani őket a h....ára.

Úgy látszik a migráns-statisztikákkal foglalkozó felelős politikai
poszt már csak ilyen. Ha megírod az igazat, elküldenek
(Németország), ha lebuksz a hamisítással (== hazudsz), le kell
mondanod (Hollandia).

Ez a jelenség alapvető rendszerhibát jelez!

A Népszava előadott egy ismeretlen holland politológust, aki szerint tájékozatlan , felrevezetett antiszemiták vagyunk, azért szavazunk a kormánypártra.
Ha Rutte kikap, akkor onnantól a hollandok is antiszemiták.
Hajrá Baudet!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés