Nincs visszaút

Új választás kiírását jelentheti be Kurz

2019. május 18. 17:46
Úgy tűnik, hiába mondott le Strache, nem menthető az osztrák kormánykoalíció.

Az APA osztrák hírügynökség nyomán a Die Presse osztrák lap honlapján azt közölte: nem engedik el a szabadságpártiak Kickl belügyminiszter kezét, így szinte biztos, hogy a koalíció felbontását fogja bejelenteni Kurz osztrák kancellár szombat este. A kérdés sajtóhírek szerint most már csak az, hogy ezt hogyan fogják kommunikálni.

Úgy tudja a Die Presse, hogy egyébként a Néppárt ragaszkodik ahhoz, hogy újra az övé legyen a belügyminisztérium, amit most a szabadságpárti Kickl vezet.

Arról, hogy mi okozta a sógoroknál a hirtelen jött kormányválságot, itt írtunk, a Strache-gate további fejleményeiről pedig itt és itt írtunk.

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez egy ilyen sportág. Nem babra játszàk. A magyar ember ha iszik nem beszél. Ha beszél nem iszik. Operettország Osztràkia.

Addig tartanak vàlasztàst míg ki nem jön az eredmény..

Ezen a felvételen azt is mondja, hogy a Kurz meg a szexorgia ......meg a drog.........
Durvult a helyzet.
Kinek volt az érdeke??????
Egy politikusnak tisztának, támadhatatlan nak kéne lennie, de kevés ilyen van.

Válaszok:
Senye Péter | 2019. május 18. 18:18

Úgy gondolom ez sok minden mindenre rávilágít Kurz "táncára".

"Kiakadtak az osztrákok a Soros-Kurz-találkozón és keresetlen szavakkal bírálják az osztrák kancellárt, amiért a politikus a milliárdos spekulánssal tárgyalt, sőt, a vizit olyan nagy vihart kavart, hogy a bécsi sajtó le is tiltotta a hozzászólásokat a cikkek alatt. A legtöbb osztrák a miértekre keresi a választ, de az értetlenkedés mellett a kemény és durva kritikák is megjelentek a véleményekben. Sokan szégyennek nevezik, hogy az osztrák kancellár Sorossal tárgyalt, míg mások azt vetik Kurz szemére: „megdöbbentő, hogy pénzért mikre képes egy politikus”. Kiderült az is, Sebastian Kurz és Soros György az osztrák és európai külpolitikát is kivesézte a bécsi találkozón, mint ahogy a migráció is szóba került. „Normális, hogy Kurz az osztrák külpolitikáról tárgyal egy amerikai milliárdossal? Sorosnak mi köze van ehhez?” – teszik fel a kérdést az osztrákok."

"...kevés ilyen van" - ha meg akad, akkor is szentesíti a cél az eszközt.

Mekkora birka az osztrák, ilyen ügyeket nem személyesen intézek. Kevés maffia filmet nézett, mindig akad egy nagy dumás, aki kibeszél mindent. Domino hatása lesz az ügynek a térségre nézve is, hisz mindig akad a hülyén kívül egy pentito is. Ha nem vagyunk elvakultak, akkor bevallhatjuk, hogy ez hazaárulás.

mi köze van ennek a 90 éves Soroshoz. Ez a agyhalott kurucinfo szint.

Jól elbénázta. Kár.

X, te kis rasszista.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés