Szexorgiákkal vádolta Strache Kurzot

2019. május 18. 15:02
A volt szociáldemokrata kormányfőről pedig kompromittáló fotója van a lemondott osztrák alkancellárnak – derült ki az ö24.at hírportál híréből.

Az immáron lemondott osztrák alkancellár az ibiziai videó egy újabb napvilágra került részletében arról beszél, hogy a hivatalban lévő osztrák kancellár szexorgiákon vett részt, ezeken a drognak és egy titkos szobának is kiemelkedő szerepe volt.

Nem maradt ki a szórásból a volt szociáldemokrata kancellár, Christian Kern sem, akiről Strache – állítása szerint – egy olyan fotóval rendelkezik, amin fiatalkorú „feketékkel” látható – olvasható az ö24.at hírportál cikkében.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó a műsor!

Vajon Sebastian Kurczról milyen videófelvétel fog előkerülni?

Netán több is lesz még?

Válaszok:
hátakkor | 2019. május 18. 20:35
pollip | 2019. május 19. 0:30

Sebastian Kurcz már mutatja, hogy neki mennyi videófelvétele van.
Weber, Timmermans, Merkel, Verhofstadt, AKK is sorra kerül?
Netán őket védi a soros hálózat?

Úgy látszik megint jól fogunk szórakozni.

Válaszok:
hátakkor | 2019. május 18. 20:36

Úgy gondolom ez sok mindenre rávilágít Sebastian Kurz "táncára".

"Kiakadtak az osztrákok a Soros-Kurz-találkozón és keresetlen szavakkal bírálják az osztrák kancellárt, amiért a politikus a milliárdos spekulánssal tárgyalt, sőt, a vizit olyan nagy vihart kavart, hogy a bécsi sajtó le is tiltotta a hozzászólásokat a cikkek alatt. A legtöbb osztrák a miértekre keresi a választ, de az értetlenkedés mellett a kemény és durva kritikák is megjelentek a véleményekben. Sokan szégyennek nevezik, hogy az osztrák kancellár Sorossal tárgyalt, míg mások azt vetik Kurz szemére: „megdöbbentő, hogy pénzért mikre képes egy politikus”. Kiderült az is, Sebastian Kurz és Soros György az osztrák és európai külpolitikát is kivesézte a bécsi találkozón, mint ahogy a migráció is szóba került. „Normális, hogy Kurz az osztrák külpolitikáról tárgyal egy amerikai milliárdossal? Sorosnak mi köze van ehhez?” – teszik fel a kérdést az osztrákok."

Ez operettesebb mint Feri és Zazri

Meg a púderkancellárról.

Mürkülről be kell érni FKK fotókkal.. :)

"Ugyan miért védené a baloldal a jobboldali Kurzot? "

Kurz nem "jobboldali". Bécsi zsúrpubi.

Időrendi sorrendben Ibizán még NEM volt alkancellár.

"Minden híres német osztrák"

Hat órán át tartott a dumcsi .......
akármi lehet még.

Ballib oldalakon a hozzászólók igen megértően kezelik a hírt.

Hááát Ha ha ..A nyugodalmasság esélye konvergál a nullához. A "deep fake" kommented kiváló, szerintem is lehet egy ilyen most kampányfinisben publikálásra kerülő titkosszolgálati produktum nagyon-nagyon komplex...:)

Ja kérem, ha az orosz szál perdöntő Strache szájából, akkor Kurz homokos orgiái, meg Kern pedofil tanulmányútjai Dél-Afrikába szintén megfontolandó állítások. A legszebb, hogy Kurz legalább akkorát sérült, mint lemondott politikus társa.

Es azzal mi a baj? Fiatal eroben levo ferfi hatalommal es penzzel. Az a baj ha nem buzi, nem nigrokkal meg az oreganyjaval kavar mint a liberalisok idolja?
Amig nem kozpenzen teszi addig annyi not dug meg amennyit akar.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés