Vakká tesz az IKEA

2019. május 18. 17:32

Pető Péter
Facebook
Szép keret mutatja, hogy a színes Facebook-posztok marketingliberalizmusa hogyan tehet vakká egyenlőség- és igazságpártiakat.

„Hír 2. Európai parlamenti képviselők szerint a svéd IKEA bútoráruház az elmúlt hat évben olyan adóelkerülő-rendszert állított fel, amivel 1 milliárd eurónyi adó befizetését úszta meg. (2016. február)

Szép keret, amely mutatja, hogy a színes Facebook-posztok marketingliberalizmusa hogyan tehet vakká egyenlőség- és igazságpártiakat. Amennyiben ugyanis valamelyik multi hinni akar a sokszínűségben, az esélyegyenlőségben és a tisztességes bánásmódban, függetlenül a származástól vagy az egyéni különbségektől, mert abban hisz, hogy senki nem egyenlő mindaddig, amíg mindenki nem egyenlő, akkor első körben fizesse be az adót. Az ugyanis az eszköz ahhoz, hogy egy társadalmat egyenlőbbé lehessen tenni, például legyen pénz tanárokra, digitális eszközökre, így a szegényebbek esélyt kapjanak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Van affinitása a normalitásra.

Az egy dolog, h. adócsanak, a másik, h. minden "fejlesztés" a termékek lerohasztását célozza. A választék szűkül, a minőség egyre gyatrább, az árak nem sokat, de emelkednek.

Az külön élmény, h. pl. a budaörsi "külső" árukiadó majdnem Tatabányán van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés