Gyurcsány „legfrisebb” közösségi bejegyzésben elköszönt az osztrák „alkancelár”-tól

2019. május 18. 13:55
Sallang nélkül.

Változtatás nélkül közöljük a DK legújabb közleményét, amit az MTI-OS-ben jelent meg.

„Gyurcsány Ferenc legfrisebb Facebook - bejegyzése az osztrák alkancelárral kapcsolatban

Na kérem! Az európai szélsőjobb üdvöskéje, Orbán kebelbarátja, Heinz-Christian Strache, az osztrák Szabadságpárt elnöke, a szövetségi kormány alkancellárja egy korrupt disznó. Orbán és Strache. A zsák megtalálta a foltját. Marine Le Pen orosz pénzügyi kapcsolatai ismertek. Salvininek is zavaros pénzügyei vannak. Orbán szétlopta az országot.  Ezeknek a nacionalista politikai, történelmi szédelgőknek valójában egyetlen bajuk van Brüsszellel: nem tudnak szabadon lopni. A nemzet, a hagyományos kultúra nevében szónokolnak, de csak a zsebükre és korrupt hatalmukra gondolnak. Akik ezek után is rájuk szavaznak, azok a lopásra voksolnak. Nem szabad és erős nemzetekre, hanem korrupt politikusokra.”

Így nézett ki az MTI rendszerében:

Később az MTI újra kiadta a Demokratikus Koalíció közleményét, ahol a „legfrissebb” szó már helyesen szerepelt, azonban az „alkancelár” még mindig hibásan szerepelt, ugyanis helyesen így kell leírni azt: „alkancellár”.

Előzőleg a Facebook-on frissítette a bejegyzést a DK elnöke, és azt írta: „Hasta la vista, baby!”

 

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már megint megszólalt Magyarország mini Hitlere, Rákosi Mátyása és Kádár Jánosa, volt Putyin csicskása, aki saját bevallása szerint hazudott; reggel, éjjel, meg este?

Hiteles ember az ilyen?

Na ja! Hogyan lett az összecsórt fontokból egy hazug milliárdos, akire essen rá a terép csecső.

Feri!

Emlékszel, milyen mosolygós arccal szálltál le a repülőről, amikor megérkeztél 2006-ban Szocsiból. Tudod, amikor Putyinnal tárgyaltatok fontos dolgokról, többek között a gázvezetékről is. Ugye azt is tudod, hogy Moszkvában a te dossziéd is elég vastag, bármikor megnyitható, de most Putyinnak jót tesz a hallgatás, amivel Orbán Viktornak segít. Ha nem lennél, már új kormánya lenne az országnak. De jó jel, hogy ezt tartósan Te sem akarod, s ügyesen szalámizod le a többi ellenzéki pártot, sorolod be Őket magad mögé politikai csicskának. kezdve az MSZP-PM szövetséggel, folytatva a Momentummal, a nagyon progresszív Jobbikkal. Még sokéig fogod családilag szolgálni Orbán Viktort. Amit egy kormányfő kívánhat az az, hogy ne legyen rosszabb ellenzéked, mint Gyurcsány Ferenc. Egy kupacban temeti el az egész ellenzéket....Az LMP talán megérzett ebből valamit.

Van valakinél egy hányinger elleni tabletta?

Ő nem mondott le az őszödi beszéd kiszivarogtatasakor.

Ne legyenek ketsegeid, ha OV ellen talált volna bárki bármit, akár itthon, akár külföldön, megcsinálták volna ugyanezt, mint az osztrákokkal.
Érted, ugye?

Czegledynek mentelmi jogot ad a vicces 36-ik hellyel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés