Célegyenesben

2019. május 18. 9:50
Kis Ferenc
Magyar Nemzet
Nincs más választásunk.

„Az ellenzék szemmel láthatóan minél gyorsabban szeretne túlesni ezen a választáson, mint egy kellemetlen orvosi beavatkozáson, hogy aztán teljes gőzzel összpontosíthassanak arra, ami az erősségük: a különböző castingokra, pozícióosztogatásokra és együttműködési alkudozásokra. Ez az ő világuk, amihez választókra nincs is szükség.

A demokráciának azonban szerves része a választás, ősszel éppen az önkormányzatok összetételéről és a települések vezetőiről döntenek majd az emberek. A pártok nyilvánvalóan fél szemmel már oda sandítanak, a jövő vasárnapi erőpróba meghatározó jelentőségű lesz ebből a szempontból is. A kormánypárti polgármesterjelöltek akár jó referenciá­val gazdagodhatnak, de egy gyengébb helyi eredmény bizalomvesztéssel is járhat. Egyes ellenzéki pártoknál pedig a lét a tét, illetve az, hogy az önkormányzati választás előtti egyezkedéseken ki diktálhatja majd az összefogás feltételeit.

A lényeg azonban nem ez. A mi horizontunk magasabb, tágabb: a keresztény civilizáció talapzatán álló európai jövő. Mert nincs más választásunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Nem közvéleménykutatást, hanem választást kell nyerni".
K.L.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés