Vörös fény

2019. május 18. 08:11

Faggyas Sándor
Magyar Hírlap

Ha Weber hiteles politikus volna, akkor nem bevándorláspárti, multikulti, keresztényellenes szocialista, liberális, zöld pártokkal fogna össze.

„Minderről azonban a nacionalizmusról és az iszlámról – a vele egy tálból cseresznyéző balga bajor társaságában – gagyogó hollandus semmit nem tud. Ellenben arról moralizált az EP-csúcsjelöltek szerda esti brüsszeli vitáján, hogy »Európa minden alkalommal elveszíti lelke egy darabját, amikor meghal egy menedékkérő a Földközi-tengeren«, s ezért szerinte egyes közép-európai országok a felelősek, amelyek továbbra is »elutasítják a szolidaritást«. Weber sem az Európát elárasztó muszlim migránsok, hanem a nacionalisták ellen hirdetett harcot.

»Aki nem osztja a jövő egyre integráltabbá váló és egyre ambiciózusabb Európájának eszményét, az többé már nem lehet sorainkban« – jelentette ki a Fideszt ismét megfenyegetve, miután április végén látogatást tett egy ógörög pogány templom romjainál. Pár nappal később azonban a németországi Münsterben a bülbül-szavú bajor már arról papolt: »Éppen nekünk, kereszténydemokratáknak és keresztényszociálisoknak azt is ki kell mondanunk, hogy büszkék vagyunk arra, hogy ezt a földrészt a kereszténység formálta, amely nem mú­zeumba való, hanem orientációt nyújt a holnaphoz.«

Ha Manfred Weber őszinte ember és hiteles politikus volna, akkor nem a bevándorláspárti, multikulti, keresztényellenes szocialista, liberális, zöld pártokkal fogna össze azért, hogy ő lehessen (aligha lesz!) az Európai Bizottság következő elnöke, hanem a bevándorlásellenes, a nemzetek Európáját és a keresztény kultúrát őrző-védő politikai erőkkel. Köztük a Fidesszel, amelynek elnöke, Orbán Viktor néhány napja is megerősítette, hogy büszkék vagyunk Európa görög, római, zsidó és keresztény örökségére és arra, hogy a világ élvonalához tartozó magyar kultúra ezer esztendőn keresztül gazdagította ezt az örökséget. »Ezért amikor úgy érezzük, hogy ezt a kultúrát veszély fenyegeti, akkor azonnal kigyullad egy vörös fény a fejünkben, és azonnal akcióba is lépünk.«

Az alkalmatlan és hiteltelen Weber–Timmermans-duó képmutató és önleleplező kampányolása nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egyre több európai – köztük magyar – ember fejében kigyullad a vörös fény. Ezért fog sok-sok millió, hazáját és Európát féltő, felelős polgár akcióba lépni egy hét múlva, a sorsdöntő EP-választásokon.”

(MTI)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/148606

Ajánljuk még a témában