Minden maradék gátlását levetkőzte a Fidesz

2019. május 16. 13:23

Szél Bernadett
Facebook

Elfogadhatatlan embertársaink bármilyen megkülönböztetése!

„Láthatólag minden maradék gátlását levetkőzte a Fidesz, amióta bejelentkezett a szélsőjobboldalra. Nemrég a melegek gyógyításáról értekeztek a köztévében, most már a pedofíliával egy szintű devianciának nevezik azt, ha a homoszexuálisok gyermeket akarnak örökbe fogadni. A házelnök szerint a normális homoszexuálisok tudják, mi a világ rendje, alkalmazkodnak hozzá, és nem tartják magukat egyenrangúnak. 

Először is: szégyen és gyalázat, hogy Magyarország egyik vezető politikusa nyíltan tagadja a magyar állampolgárok egyenrangúságát, meleg embertársaink egyenlő emberi méltóságát. Kövér László se nem polgári, se nem konzervatív, semmi köze erkölcshöz, kereszténységhez, sőt, lassan a kontinenshez sem, ahol él. Szégyen, hogy ez az ember az Országgyűlés elnöke lehet.

Másodszor: se Kövér Lászlónak, se senki másnak nincs joga ahhoz, hogy megkérdőjelezze bárki jogát a boldogsághoz, a családhoz, a teljes értékű élethez. Nem vonhatja kétségbe senkinek az őszinte szándékát arra, hogy gyermeket neveljen és boldog családi életet éljen. Ha már tényekről beszél Gulyás Gergely, azt is fontos hozzátenni, hogy tény: minden gyermeknek az az elsődleges érdeke, hogy szerető családban nevelkedhessen. 

Holnap lesz a homofóbia elleni világnap, de minden nap ki kell mondanunk: elfogadhatatlan embertársaink bármilyen megkülönböztetése!

Elég a gyűlölködésből!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/148502

Ajánljuk még a témában