Brüsszelnek migránsváró támogatás tetszene

2019. május 15. 15:35

Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

Egy magyar baba is ér annyit, mint egy magát kiskorúnak valló, őszülő szakállú illegális bevándorló.

„Kutya kötelességük tehát imigyen sürgősen elismerniük, hogy egy magyar baba is ér annyit, mint egy magát kiskorúnak valló, őszülő szakállú illegális bevándorló. Annál is inkább jár nekünk ez az egyenlő bánásmód, mivel ha mi voltunk Európa első migránsai, akkor vegytiszta rasszizmus az, hogy már születése előtt fúrják a babaváró támogatást.

Az meg nem lehet kérdés, hogy mi valóban menekültek, vagyis üldözöttek vagyunk, annyit támadják a magyar nemzetet mondvacsinált ürügyekkel. Egyvalamivel köszörülhetnek a csorbán Brüsszelben és bizonyíthatják, hogy nem eleve diszkriminatívan viszonyulnak hozzánk. Miután mi is migránsoknak minősülünk ősi jogon, Árpád fejedelem óta, nekünk is kell adjanak anonim migránskártyákat.

Mindebből persze nem lesz semmi, mivel bennünket a jelenlegi kifutó uniós garnitúra leírt és elsorvadásra ítélne. A magyarság létezése is liberális közérdeket sért a szemükben, emiatt ők a babaváró program helyett inkább babaűző programot tudnának támogatni. Annyi lehetne legfeljebb a vita tárgya, hogy No Baby, Mamamentesítési vagy Csecsemőelhárítási program legyen a neve.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/148456

Ajánljuk még a témában