Tombol az összefogás

Az éles hangnem az ellenzéki összefogás új normája?

2019. május 13. 18:45

Varga-Damm Andrea közösségi oldalán úgy fogalmazott: pártja nem csak az ellenzéki színpadokat ácsolja.

A Jobbik országgyűlési képviselője teljesen váratlanul, és szokatlanul keményen támadta meg Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi politikust – írta a  Hír TV honlapja hétfőn az Origóra hivatkozva. Mint írják, Varga-Damm többek között azt írta pénteki posztjában, hogy soha nem fog tudni megbízni benne, amiért ismeretlen célokból rendszeresen külföldre utazik, és pártjával nem azért vannak, hogy színpadot ácsoljanak neki.

Ismeretes, hogy Márki-Zay jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik, az amerikai külügyminisztérium meghívására utazott Kész Zoltán társaságában Washingtonban. A cikk idézi szó szerint a posztot: „Utoljára mondom el, hogy mindenki értse: soha nem fogok bízni olyan emberben, akiről nem tudom, miért ment el külföldre, nem tudom, hogy ott mit csinált, s nem tudom, miért jött haza. Egyúttal mi nem azért vagyunk, hogy másoknak színpadot ácsoljunk ahelyett, hogy az illető végezné azt a munkát, amivel a választók megbízták.”

Külön pikantériája a posztnak, hogy mindezt egy olyan cikkel egészíti ki, amiben Márki-Zay a Fidesz ügynökének nevezi Mesterházy Attilát.(Csak nem egy Jobbik-MSZP véd- és dacszövetség kialakulása történik a szemünk előtt? – a szerk.)

Mint a Hír TV írása megjegyzi, a bejegyzés alatti hozzászólásokból kiderült, hogy Varga-Dammnak az is a baja Márki-Zay Péterrel, hogy nem egyeztet az ellenzéki pártokkal. „Színpad, csillogás, feladat-végrehajtás” – indokolt a jobbikos politikus.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/148321

Ajánljuk még a témában